Αστική Εταιρεία Ιπποκράτης: Συνεργασία με Περιφέρεια | Υλοποίηση προγραμμάτων με ΚΕΚ Γεννηματάς

0
139

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Κέντρο Πρόληψης των Eξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας γνωστοποιεί ότι:

α) Ο Διεθνής Οργανισμός ACADEMIA, με αντικείμενο την καταγραφήν, επικαιροποίησιν και ενημέρωσιν της επιστημονικής δραστηριότητας ανά τον κόσμον, μάς ενημέρωσε προσφάτως ότι, την τελευταίαν διετίαν, έτη 2016 και 2017, εξήντα ένα (61) ερευνητικά προγράμματα χρησιμοποιούν και αξιοποιούν επιστημονικό υλικό από τις επιστημονικές εργασίες και μελέτες της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί εις επιστημονικά περιοδικά της αλλοδαπής.

Πρόκειται αναμφιβόλως δια μίαν έμπρακτην επιβεβαίωσιν του υψηλού επιπέδου και κύρους της επιστημονικής εργασίας της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”.

β) Μετά από πρότασιν της κυρίας Ευρυδίκης (Φρύντης) Νάκη, Περιφερειακής Συμβούλου Κω-Νισύρου και Αντιπροέδρου της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”, σχετικώς με την υλοποίησιν προγράμματος ενημερώσεως και ευαισθητοποιήσεως ομάδων πληθυσμού επί θεμάτων παραβατικότητας, η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης” θα συνεργασθή με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακή Ενότητα Κω-Νισύρου) / Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ δια την υλοποίησιν αφ΄ ενός μεν του αναφερθέντος Προγράμματος, αφ΄ ετέρου δε δια τον από κοινού σχεδιασμόν και άλλων δράσεων.

Aπό τη Γραμματεία

Της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”/

Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και

Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω/dhras.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ