Νοσοκομείο Κω – Εργατικό Κέντρο: Αιμοδοσία για πληγέντες Αττικής

0
622

Θέμα: «Κάλεσμα σε εθελοντική αιμοδοσία για τους πληγέντες της Αττικής»

Το Τμήμα Αιμοδοσίας, το σύνολο των εργαζομένων και η Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» συμμετέχουν στο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα των πληγέντων της Αττικής από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

Πρωτοφανής τραγωδία έπληξε προχθές τη χώρα μας, με επίκεντρο την Αττική, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, καμένα σπίτια και τεράστια οικολογική καταστροφή.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε.
Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν αίμα, στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας και όσους μπορούν να στηρίξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται από σήμερα και κάθε εργάσιμη μέρα μέχρι την Παρασκευή 3 Αυγούστου.
Να είσαι εκεί για τον Άλλο.
Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.

Δίνουμε αίμα:
• Στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κω – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» καθημερινά 8:30π.μ. – 13:00μμ.
• Εκτάκτως διευρυμένο ωράριο την Δευτέρα 30 Ιουλίου : 18:00μ.μ. – 21:00μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: Αιμοδοσία για πληγέντες

Το ΕΚ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τους αδικοχαμένους ανθρώπους στις πυρκαγιές στην Αν. Αττική.
Συμμεριζόμαστε τον πόνο των συγγενών και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και πυροπαθείς.
Συμπαραστεκόμαστε στο δύσκολο έργο των πυροσβεστών που ξεπέρασαν τα όρια τους για άλλη μια φορά σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Είναι-πάντως- απαράδεκτο και εξοργιστικό ,σε εποχές που ο άνθρωπος έχει κατακτήσει τέτοια επιστημονική και τεχνολογική γνώση και πρόοδο που τον πηγαίνει στο διάστημα, να καίγονται ή να πνίγονται άνθρωποι δυο βήματα από την πρωτεύουσα της χώρας,και να ενοχοποιείται το φυσικό φαινόμενο και ο καιρός εκτός από τον κύριο ένοχο.
Δυστυχώς και αυτό το τραγικό συμβάν είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης «δίκαιης ανάπτυξης» που χρηματοδοτεί οτιδήποτε άλλο όπως το δολοφονικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ, εκτός από τα απαραίτητα έργα και δράσεις για την προστασία της ζωής και της περιουσίας λαού.
Το ΕΚ θα πρωτοστατήσει για μέτρα ανακούφισης -προστασίας, αλλά προπαντός πρόληψης που λείπουν και στο νησί μας (δες περσινό σεισμό).
Επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη αίματος καλούμε εργαζόμενους,σωματεία ,συλλόγους να δώσουν αίμα για τους τραυματίες και πυροπαθείς.
Καθημερινά στο Γ. Νοσοκομείο Κω τμήμα αιμοδοσίας 08:30-13:00. Εκτάκτως την Δευτέρα 18:00-21:00
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ