Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Γ. Μαχαιρίδης | «Σκυτάλη» στον Μανώλη Γλυνό

1
494

Τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που τους στήριξε ευχαρίστησε χθες ο Γιάννης Μαχαιρίδης, στη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής του στη Σύρο, στη διάρκεια της οποίας τους ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη στο Νότιο Αιγαίο.

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης, αναφέρθηκε επίσης στη δυναμική που αναπτύσσει όπως υποστήριξε, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού, ενός ανθρώπου έμπειρου στα αυτοδιοικητικά, ενός πολιτικού προσώπου που χαίρει ευρείας εκτίμησης στις τοπικές μας κοινωνίες.

Το γεγονός αυτό, δίνει  εκ των πραγμάτων το «πράσινο φως» στον Μανώλη Γλυνό και τον πρώτο πυρήνα των συνεργατών του, να προχωρήσουν τώρα με γοργούς ρυθμούς στη συγκρότηση της πρώτης ομάδας φίλων και συνεργατών που θα σταθούν στο πλευρό του ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης που θα γίνει σε μερικούς μήνες.

Στις 15 Οκτωβρίου  οι επίσημες ανακοινώσεις
Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο κος Αντώνης Χατζηιωάννου, ο οποίος είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Μανώλη Γλυνού, αναλαμβάνοντας τον σημαντικό  τομέα του οργανωτικού τμήματος της παράταξης,  επισήμανε ότι θα συνεχιστούν οι επαφές και οι συναντήσεις με μια σειρά εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης τόσο σε Κυκλάδες όσο και σε Δωδεκάνησα, με στόχο να αποκομίσει ο ίδιος, άμεση εικόνα της κατάστασης κυρίως στην περιοχή των Κυκλάδων και στη συνέχεια να προχωρήσει στις όποιες ανακοινώσεις.

Πάντως όπως όλα δείχνουν, ο Μανώλης Γλυνός δεν βιάζεται καθόλου. Θεωρεί ότι δεν έχει κανένα λόγο να πιέσει τα χρονικά περιθώρια, εκτιμά ότι ο χρόνος «δουλεύει» υπέρ του και κυρίως αυτό που προέχει είναι να γίνουν σωστά, μεθοδικά και μελετημένα όλες οι ενέργειες, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.
Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει «όταν θα είναι όλα έτοιμα» όπως σημείωσε χθες ο κος Αντώνης Χατζηιωάννου. Η πιο πιθανή ημερομηνία, εκτιμάται ότι θα είναι η 15η Οκτωβρίου με δημόσια συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από τον ίδιο και από τον πρώτο πυρήνα των συνεργατών του.

Έτοιμη η πρώτη ομάδα των συνεργατών
Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Μανώλης Γλυνός, έχει ήδη επιλέξει μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, από τη Ρόδο, την Κω, την Κάρπαθο, τη Σύρο και άλλα νησιά, η οποία αποτελείται από νέους ανθρώπους κυρίως και η οποία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, που (ανεπίσημα τουλάχιστον) έχει ήδη ξεκινήσει.

«Η ανταπόκριση που είχε η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού  στις περιοχές όπου είναι ήδη γνωστός (Ρόδο, Κάρπαθο, Κάσο,  Κω και άλλα νησιά) ξεπέρασε κάθε προσδοκία» δήλωσαν χθες στη «Ροδιακή» συνεργάτες του, γεγονός που επιτρέπει στον ίδιο αλλά και τα άτομα που τον πλαισιώνουν, να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Οι ίδιοι τόνιζαν ότι τόσο ο Μανώλης Γλυνός όσο και οι συνεργάτες του, έχουν πλήρη γνώση, του τι έχουν να αντιμετωπίσουν σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία.
Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος ο Μανώλης  Γλυνός, έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε διαδικασίες που κατεβάζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης και ότι μοναδικός αντίπαλος θα είναι τα προβλήματα των νησιών μας και μόνο.

Στο τέλος οι… εκπλήξεις
Για λόγους καθαρά στρατηγικής, ο Μανώλης Γλυνός, δεν πρόκειται να ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του. Θα παρουσιαστούν κάποιοι συνεργάτες του σε πρώτη φάση. Κάποια από τα ονόματα αυτά (νέοι στο χώρο της αυτοδιοίκησης) που βρίσκονται σήμερα στο πλευρό του Μανώλη Γλυνού, θα ανακοινωθούν στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, όπως ήδη συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε.

Τέλος, αυτό που επισημαίνεται προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι η παράταξη του Μανώλη Γλυνού, θα στελεχώνεται με πρόσωπα καταξιωμένα στις τοπικές μας κοινωνίες,  που προέρχονται από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ