Ανακοίνωση υποψηφιότητας Πίτση Βασίλη

20
1571
Θέμα: ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙOΤΗΤΑΣ ΠΙΤΣΗ ΒΑΣIΛΗ

Αγαπητές Φίλες και φίλοι της επαρχίας Κώ-Νισύρου,

Με απόλυτο σεβασμό στις πολιτικές και προσωπικές σας προτιμήσεις τολμώ να ζητήσω την ψήφο σας, για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, για να βοηθήσω τον ΑΝΘΡΩΠΟ Μανώλη Γλυνό και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ώστε η περιφέρεια μας να βγει από την απαξίωση και το τέλμα…

Για να αποκατασταθούν γρήγορα οι σεισμόπληκτες εκκλησίες μας και οι υπόλοιποι λατρευτικοί χώροι του νησιού μας.

Για να γίνει ξανά η Περιφέρεια εργαστήρι παραγωγής πολιτικής. Με λόγο και ρόλο στον πολίτη.

Για να ξανά μιλήσουμε με πολιτικούς όρους…

Για να έρθει ξανά ο πολιτισμός και το συναίσθημα στην πολιτική…

Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους που θα πούμε στην πορεία προς τις εκλογές ζητώ την ψήφο σας και προκαταβολικά , Σας Ευχαριστώ.

 

Πίτσης Βασίλης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε καλοστο το βασιλακι. Θημάσε καμμία φορά που ησουτονε στο λατομιο. Ο κακομοιρος ο καισαρλης σεβαλενε και ησουτον το προτοπαλλικαρο. Μετά τονεπροδοσες και ύστερα σου καμανε το μαγαζί σου γυμνασιο.τορα παεις με το γλινο. Βρε βασιλακι το σκέφτηκες καλα; τονεκαταστρεψες τον αθρωπο.

  2. ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ….. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.