Ληστεία σε βάρος του ιδιοκτήτη του «Κούκου» στη Ρόδο – Τον απείλησαν με όπλο

0
341

Καρτέρι στον ιδιοκτήτη του γνωστού παραδοσιακού καφενείου «Κούκος» στην πόλη της Ρόδου, είχε στήσει άγνωστος δράστης το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, καταφέροντας έτσι με την απειλή όπλου να του αρπάξει το ρολόι που φορούσε και χρηματικό ποσό της τάξης των 500 περίπου ευρώ που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, ο γνωστός συμπολίτης μας επιχειρηματίας, αναχώρησε από την επιχείρησή του λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, μαζί με έναν φίλο του.

Λίγες μόλις δεκάδες μέτρα, μακρυά από το σημείο που ξεκίνησε, μπροστά τους παρουσιάστηκε ένα άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (δεν φορούσε κουκούλα) και ζήτησε επιτακτικά από τον συμπολίτη μας επιχειρηματία να του δώσει ότι είχε στην κατοχή του. Το ποσό που κατάφερε να αποσπάσει ήταν της τάξης των 500 περίπου ευρώ.

Απαίτησε επίσης με την απειλή όπλου που είχε μαζί του και το ρολόι που φορούσε. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στα στενά του Νιοχωριού.

Αμέσως, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου που ξεκίνησε σχετικές έρευνες. Μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και εντοπισμός του δράστη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη του έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε καταστήματα κι επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ