Αντώνης Γιαννικουρής: Επίσκεψη στα χωριά της Κω – οξυμένα προβλήματα στις υποδομές υγείας, μεταναστευτικό, αποκατάσταση καταστροφών από τον σεισμό

0
1760

Επίσκεψη στα χωριά της Κω. Τα οξυμένα προβλήματα στις υποδομές υγείας, το θέμα του μεταναστευτικού και η αποκατάσταση των καταστροφών από τον σεισμό του 2017 που ακόμα εκκρεμεί, είναι θέματα που απασχολούν τους κατοίκους όλου του νησιού.

Το νησί του Ιπποκράτη ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους πρώτους Ελληνικούς προορισμούς διακοπών σε προτίμηση. Η άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων είναι καθήκον και χρέος όλων. Η Κως δεν πρέπει να μένει πίσω.

#KsekinameMazi #giaTaDodekanisa🇬🇷 #GiannikourisND

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα τρώνε, άτομα κάθονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, εσωτερικός χώρος και φαγητό

Ανοιχτή πρόσκληση

του υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικουρή

στο #KsekinameMazi πάρτυ.

Με ενωτική διάθεση, πρωτοτυπία, αέρα ανανέωσης και κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε Μαζί», ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Αντώνης Γιαννικουρής προσκαλεί όλες και όλους στο #KsekinameMazi πάρτυ.

Τη Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και ώρα 21.00 στο Baia Seaside (Σάββα Νικολάου 1, Ρόδος) ο Αντώνης Γιαννικουρής, περιμένει μικρούς και μεγάλους, σε μία βραδιά διαφορετική και ευχάριστη. Είστε όλοι καλεσμένοι!

#KsekinameMazi #giaTaDodekanisa #GiannikourisND

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ