Νικόλας Μπουλαφέντης: Ο νεαρός από πολύτεκνη οικογένεια που τα καλοκαίρια εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο ΕΠΑΛ Καλύμνου στις Πανελλαδικές

1
456

Νικόλας Μπουλαφέντης είναι ο μαθητής του ΕΠΑΛ Καλύμνου, που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία απ’όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου του στις Πανελλαδικές εξετάσεις .

Ο Νικόλας συγκέντρωσε συνολικά βαθμό πρόσβασης  17.960 μόρια

Μία βαθμολογία υψηλή σε συνδυασμό με το δείκτη δυσκολίας σε κάποια μαθήματα στις φετινές πανελαδικές εξετάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση των βάσεων.

Ο Νικόλας πήρε βαθμολογίες στα Μαθηματικά 19,7 στο Μάθημα ειδικότητας ναυτικές μηχανές 19,1 , στο Ναυτικό Δίκαιο  18 και στην Έκθεση  13,5.

Στόχος του Νικόλας είναι να εισαχθεί στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ,τμήμα Μηχανικών στη Χίο κάτι που φαίνεται ότι το έχει πετύχει.

Βέβαια η επιτυχία του Νικόλα λαμβάνει και μεγαλύτερη αξία και σημασία, αφού πρόκειται για παιδί πολύτεκνης οικογένειας, το 2ο κατά σειρά από τα έξι και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια όπως και το φετινό εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων αφενός για να βγάλει το χαρτζιλίκι του αλλά και να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία στις μηχανές .

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 το Νικόλα στο συνεργείο στους Ποταμούς όπου εργάζεται  και είχαμε μαζί του μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για την μεγάλη του αυτή επιτυχία που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μπράβο στο παλικάρι , καλότυχο να είναι , χαίρομαι που είναι χαμηλών τόνων και μεγαλωμένος με ήθος από την οικογένεια του .

    2 παρατηρήσεις προς το Καλύμνιο κανάλι (γιατί στο youtube είναι κλειδωμένο για σχόλια!) :

    1. οι δημοσιογράφοι (η μπροστά στην κάμερα & ο πίσω από την κάμερα) να μην πατάνε ο ένας με την φωνή του τον άλλον , δεν είναι σωστό . 2 άτομα είναι .. δεν είναι 10 να μην μπορούν να συνεννοηθούν

    2. τα κοντινά πλάνα μερικές φορές είναι ενοχλητικά δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο μεγάλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ