Στην Πάτμο η Μαρέβα Μητσοτάκη (Pics)

3
2514

Στην Πάτμο βρέθηκε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα με συνεργάτες της σε event καταστήματος και παρουσίαση προϊόντων στην χώρα της Πάτμου.

Στις συζητήσεις που έγιναν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντικά θέματα της Πάτμου και την δημιουργία του Υδατοδρομίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Πάτμος υποστηρίζει την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό το σημείο βρίσκεται το στοίχημα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος ενδιαφερεται αν η Μαρεβα συζυγος (:) ( εΙΝΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΖΥΓΟς Ή ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ) Κουλη Μητσοτακη ειναι στην Πατμο ‘η στην Ψεριμο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ