Ρόδος: «Έφυγε»σε ηλικία 55 ετών, ο εκπαιδευτικός Γιώργος Σωτήρχος

0
1028

Απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών, ο εκπαιδευτικός Γιώργος Σωτήρχος, ένας συμπολίτης μας με ήθος και σημαντική προσφορά στην εκπαίδευσης.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ρόδου, αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου μετά τη θλιβερή είδηση του απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου Γιώργου Σωτήρχου, εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του στην εκπαίδευση, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του συναδέλφου. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, αντί στεφάνου. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.»

Αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο fb:

-Πιο φτωχή από σήμερα η μουσική οικογένεια της Ρόδου
Έφυγε από κοντά μας ένας εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος ο Γιώργος Σωτηρχος.
Καλό παράδεισο Γιώργο μου γεμάτο μελωδίες και ειρήνη….

-Έφυγε σήμερα άλλος ένας σπουδαίος συνάδελφος ο Γιώργος Σωτηρχος καλό ταξίδι Γιώργο ελάχιστες φορές είχαμε παίξει μαζί αλλά ήσουν πάντα εκεί που χρειάζονται και πάντα με εξυπηρετούσες ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

-Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα λυπητερή, δύσκολη και πένθιμη για τη Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου. Ο μουσικός μας, Γιώργος Σωτήρχος δεν είναι πλέον μαζί μας. Η προγραμματισμένη σημερινή συναυλία της φιλαρμονικής μας δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ