Στην Κορυφή οι σπουδαστές της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό Ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας στην Κωνσταντινούπολη

0
1674

Στην Κορυφή οι σπουδαστές της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό Ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε 16-18 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Με γνώμονα την ενίσχυση της τουριστικής παιδείας και την βέλτιστη εκπαιδευτική εμπειρία των σπουδαστών η ΑΝΚΟ συμμετείχε και διακρίθηκε στον Διεθνή διαγωνισμό ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια του συνεδρίου διεθνούς οργανισμού τουριστικών σχολών Eurhodip για το έτος 2019.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 25 σπουδαστές, 11 τουριστικών σχολών προερχόμενες από Ελλάδα, Ελβετία, Γαλλία, Πακιστάν, Κύπρο, Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Σλοβενία, Ρωσία. Οι σπουδαστές χωρίστηκαν σε 6 ομάδες, κάθε ομάδα αποτελούμενη από σπουδαστές διαφορετικών σχολών. Μεταξύ των οποίων διαγωνίστηκε και η μοναδική τουριστική σχολή Anko Ρόδου & Κως, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με 4 σπουδαστές των ειδικοτήτων Hotel Management.

Το θέμα της αναμέτρησης:

«How to increase online direct booking, share for the Marmara collection Worldhotels. The goal: Encourage and convince guest booking their stays via our own website at the end of the day as a result of the strategies, campaigns etc. the students create»

ήταν άγνωστο και ανακοινώθηκε την πρώτη μέρα του διαγωνισμού.

Οι 6 ομάδες διαγωνίστηκαν στις 17 Οκτωβρίου με Coachers.

Οι ομάδες προκλήθηκαν να συνεργαστούν αποτελεσματικά, να συγγράψουν και να παρουσιάσουν την εργασία τους σε όλο το συνέδριο.

Τα αποτελέσματα των εργασιών τα έλαβε η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα Marmara Hotels για εφαρμογή.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Εριόν Πρέντι, σπουδαστής Hotel Management της Anko Ρόδου με την ομάδα του.

Την 3η θέση κατέκτησε ο Απόστολος Κορδατσάκης, σπουδαστής Hotel Management της Anko Κω με την ομάδα του.

Ενώ εξαιρετική ήταν η συμμετοχή και η πρόοδος των σπουδαστριών Παναγιώτα Φαίδρα Μπίντα και Βασιλική Κολλίγρη.

Οι σπουδαστές όλων των χωρών βίωσαν μία εξαιρετική εμπειρία, στην οποία καλείσαι να εξέλθεις από την ζώνη ασφαλείας σου, να συνεργαστείς και να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά, με διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας μέσα σε λίγες ώρες και να ενισχύσεις την προσωπική σου δύναμη!

Οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ ενθουσιάστηκαν με την εμπειρία ενώ ξεχώρισαν λαμβάνοντας πολλά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης και επικοινωνίας από τους διοργανωτές του Διαγωνισμού.

Η σχολή ευχαριστεί και συγχαίρει εκτός από τους σπουδαστές τους καθηγητές που προπόνησαν τους σπουδαστές, την κα. Kατερίνα Καστρουνή, κα. Δέσποινα Σαλτουρίδου και τον κο. Εμμανουήλ Αρβανίτη.

Η εν λόγω δράση στο εξωτερικό συνέβαλλε στην προώθηση του προορισμού της Δωδεκανήσου, όπως και στην αξία που δίνει η Δωδεκάνησος στην Τουριστική εκπαίδευση. Η συμμετοχή μας στο διεθνές συνέδριο, ανέδειξε τα νησιά μας και την δυναμική της Δωδεκανήσου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Με εκτίμηση

Η διευθύντρια της Anko Ρόδου ο Διευθυντής της Anko Κω

Στεργία Έψιμου Ηλίας Έψιμος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ