Συναντήσεις εργασίας και συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Γιάννη Κρητικού στην Αθήνα

1
62

Συναντήσεις εργασίας και συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη

Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Γιάννη Κρητικού στην Αθήνα

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Γιάννης Κρητικός,   από την 29η Νοεμβρίου έως τη 2α Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποίησε επαφές και προγραμματισμένες συναντήσεις με Βουλευτές και υπηρεσιακούς παράγοντες Υπουργείων για θέματα αρμοδιοτητάς του και συμμετείχε σε συνέδριο και εκδηλώσεις στην Αθήνα.

 

Στην προγραμματισμένη συνάντηση με τη Βουλευτή Κυκλάδων και μέλους της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής,  Κατερίνα Μονογυιού είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όσα επεξεργάζεται η Επιτροπή και αφορούν τον τομέα της Δια Βίου Μάθησης στα νησιά.

 

Στην προγραμματισμένη συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν τα νησιά της Περιφέρειάς μας, για θέματα Ναυτικής Εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα καταρτισης του Υπουργείου.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε στην εκδήλωση της Ένωσης Κώων Αθήνας που έγινε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας και κατά την οποία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου ‘Καφενείον Η Πατρίς’ της Ευαγγελίας Κεφαλιανού Μπούρα, η οποία βραβεύθηκε για την πολυετή προσφορά της στην Ένωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΡΓΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟ ΣΕ ΣΕΛΦΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ … ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΟΥ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.