Ακαθή Κατσοτούρχη (κόρη της Κυράς Ρηνιώς): «Ήμουν σίγουρη 100% ότι η μητέρα μου θα αρνιόταν να φύγει από την νησί στην πρόταση που έγινε από τους διασώστες ».(video)

0
818

Xαρούμενη και ανακουφισμένη η Ακαθή Κατσοτούρχη για το αίσιο τέλος  αναζήτησης της μητέρας της κυρά Ρηνιώς μοναδικής κατοίκου της Κινάρου.

Η βλάβη στην ηλεκτροδότηση ήταν η αιτία που διακόπηκε η επικοινωνία και για τρεις ημέρες  η Κυρά Ρηνιώ δεν μπορούσε να μιλήσει με τους οικείους της.

Η Ακαθή Κατσοτούρχη σήμερα Παρασκεύη 3 Ιανουαρίου 2020 πρωί μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr  για το συμβάν,για το αίσιο τέλος και για τη ζωή της μητέρας της στην Κίναρο

Όπως χαρακτηριστικά είπε: όταν οι διασώστες κατέβηκαν από το ελικόπτερο και είδαν ότι είναι καλά της πρότειναν να την μεταφέρουν στη Ρόδο,κάτι που ήμουν σίγουρη 100% ότι θα αρνιόταν, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει.

Ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμα μαζί της και δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα με το ρεύμα. Το μόνο που  της μετέφεραν είναι ότι η μητέρα της είναι καλά στην υγεία της. Επίσης, ο Υφυπουργός Στεφανής της υποσχέθηκε τις επόμενες μέρες να πάνε εκεί να τα φτιάξουν όλα.

Στο τέλος η Ακαθή Κατσοτούρχη ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της και έδειξαν ενδιαφέρον και προσπάθησαν και βέβαια τον Υφυπουργό Αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανή που όπως επισήμανε δεν ήθελε να ακουστεί το όνομα του γιατί όπως της είπε ήταν υποχρέωση του αυτό που έκανε.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε η  Ακάθη Κατσοτούρχη στο φακό του kalymnos-news.gr στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ