Πενθούν τα Αφάντου για τον θάνατο της 52χρονης καθηγήτριας Ελένης Διάκου

0
216

Στα 52της χρόνια έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με θέματα υγείας, η φιλόλογος Ελένη Διάκου που υπηρετούσε στο Γενικό Λύκειο Αφάντου.

Επρόκειτο για μια εξαιρετική εκπαιδευτικό και έναν σπάνιο άνθρωπο, υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, σύμφωνα με τους συναδέλφους της αλλά και ολους όσοι την γνώριζαν.

Για τον πρόωρο θάνατό της, συνεδρίασν εκτάκτως τόσο στην Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου όσο και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αφάντου, που υπηρετούσε εκδίδοντας σχετικές ανακοινώσεις.

Η κηδεία της τελέσθηκε σήμερα στι 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αφάντου.

Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Στη μνήμη της συναδέρφου μας Ελένης Διάκου

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της αγαπημένης συναδέρφου- φιλολόγου Ελένης Διάκου που υπηρετούσε στο  ΓΕΛ Αφάντου.

Μια  εξαιρετική εκπαιδευτικός,  ένας σπάνιος άνθρωπος υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις  52 ετών.

Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών της Ένωσης  Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης της Α  Δωδεκανήσου, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

1.       Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της συναδέρφου.

2.       Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου να παραστεί  στην εξόδιο ακολουθία  που θα γίνει την  Παρασκευή   28/2/2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφάντου στις 11:00.

3.       Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.

4.       Να καταθέσει χρηματικό ποσό για νοσηλεία στο εξωτερικό συζύγου συναδέρφου καθηγητή  που παλεύει να θεραπευτεί από λιποσάρκωμα.

5.        Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.

 

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ                                                                            ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΞΑΦΗΣ 

Σύνδεσμος Φιλολόγων Δωδεκανήσου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Ελένης Διάκου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Δωδεκανήσου θρηνεί την απώλεια της συναδέλφου Ελένης Διάκου, καθηγήτριας στο Λύκειο Αφάντου. Δημιουργική, αγαπητή σε όλους, ευγενική προσωπικότητα, έφυγε από κοντά μας πρόωρα.

Συλλυπούμεθα τον σύζυγό της, τους γιους της και τους λοιπούς οικείους της, όπως και τους συναδέλφους στο Λύκειο Αφάντου. Ο χρόνος ας απαλύνει τον πόνο όλων!

Αιωνία η μνήμη της!

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Παρασκευή 28/2/2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφάντου στις 11:00.

rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.