Επίσκεψη εκπροσώπων των Ενώσεων Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων στον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου για τα προβλήματα

1
136

Σε κοινό δελτίο Τύπου που εξέδωσε οι Ενώσεις Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτίου Αιγαίου, αναφέρουν τα εξής:

Την Παρασκευή (29 Μαΐου 2020), αντιπροσωπίες αποτελούμενες από τους Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς των Ενώσεων Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Βόρειας Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν συνδικαλιστικού χαρακτήρα επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Ιωσήφ ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ.

Κατά την επίσκεψη έγινε επισήμανση ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο, ενώ παράλληλα διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση των Υπηρεσιών, τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, τις μεταγωγές κρατουμένων, τις ενισχυτικές δυνάμεις, τις αποσπάσεις του προσωπικού, τα υπηρεσιακά οχήματα, τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων, τα προγράμματα εκπαίδευσης-επιμόρφωσης.

Ο κ. Γενικός ανταποκρινόμενος θετικά, επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις απόψεις που αναπτύχθηκαν, ενημέρωσε για τις υπηρεσιακές ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί και εξέφρασε τη βούληση να επιλυθούν τα προβλήματα της αστυνομικής καθημερινότητας.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσων – Κυκλάδων και Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο κοινών επιδιώξεων βρίσκονται σε αμοιβαία συνεργασία για την προάσπιση των δικαιωμάτων του προσωπικού και την αντιμετώπιση των αναδεικνυομένων κάθε φορά προβλημάτων.

Για τα Δ.Σ. οι Προέδροι

Ε.Α.Ε.Α.Π.Ν.Α.
Αναστάσιος ΖΗΦΟΣ
Αστυνομικός Υποδ/ντής

Ε.Α.Υ.Ν.Δ
Εμμανουήλ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Ανθυπαστυνόμος

Ε.Α.Υ.Κ.
Γρηγόριος ΣΥΡΓΙΑΝΗΣ
Υπαστυνόμος

Α’ Ε.Α.Β.Δ.
Αντώνιος ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ
Υπαστυνόμος Α’

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απορια.Το ότι γεμισαμε παλι γυφτους η όπως τους λετε ρομα και κλεβουν μπροστα στα ματια μας και όταν σας καλουμε ολο……ερχεστε δεν είναι πρόβλημα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.