ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κάτω από τον καυτό ήλιο στο 1ο Δημοτικό ο Αγιασμός του μεταστεγασμένου 1ου Γυμνασίου Κω

5
2648

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Υπό αντίξοες συνθήκες κάτω από τον καυτό ήλιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αγιασμός του μεταστεγασμένου 1ου Γυμνασίου Κω, στο φιλόξενο 1ο Δημοτικό ελλείψει στεγάστρου σκίασης (το οποίο ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβός ανέφερε ότι έχει ήδη ανατεθεί σε εργολάβο).

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, παρουσία του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Α. Κρητικός, ο Πρόεδρος των Σχ. Επιτροπών Μ. Ζερβός, ο πρ. Πρόεδρος του ΔΣ, Δημ. Σύμβουλος Ν. Μυλωνάς, πολλοί γονείς, εκπαυδευτικοί και μαθητές.

Όλοι εστίασαν στην ομιλία τους στο πόσο διαφορετικός είναι ο φετινός Αγιασμός σε άλλο χώρο με το σχολείο υπό επισκευή… (βίντεο)

νασιου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τη μετακίνηση των μαθητών της δευτέρας τάξης στο Πλατάνι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Όποιος γονιός δεν εργάζεται και οδηγεί, θα πηγαίνοφέρνει μόνος του το παιδί του. Για εμάς τους υπόλοιπους απομένει να μάθουμε τα δρομολόγια της ΚΕΑΣ και να πληρώνουμε και τα εισιτήρια. Γιατί για τα δικά μας τα παιδιά δεν μπορεί να δρομολογηθεί σχολικό. Συγχαρητήρια για την εξαίσια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Γονέων!

    • Μακάρι! Ενημέρωστε μας λοιπόν για τις κινήσεις σας για να ξέρουμε και εμείς και να μη λέμε βλακείες. Γιατί από αύριο την εικόνα που περιγράφω εγώ θα αντιμετώπισουμε, εκτός αν βρεθεί κάποια λύση σήμερα.

  2. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕς ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

    • Στον αγιασμό δεν ήμουν όντως γιατί εργάζομαι, αν ειπώθηκε λοιπόν κάτι σχετικό και δεν το έμαθα, πείτε το.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ