ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για έκτακτο περιστατικό υγείας

1
2415

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την επιστροφή του πατέρα μου από τη μακριά νοσηλεία του στο Γ.Ν. Ρόδου θα ήταν μεγάλη παράβλεψη αν δεν ευχαριστούσαμε δημοσίως

  • Τους αγροτικούς γιατρούς Χρήστο Κορατζάνη και Ιορδάνη Μιμτσούδη του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω, για την άριστη αντιμετώπιση του περιστατικού και την περίθαλψη που του παρείχαν, στην οποία βασικά οφείλει τη ζωή του.

  • Τον καρδιολόγο Πέτρο Ευφραιμίδη του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω, που παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άδεια, έσπευσε μέσα στη μέση της νύχτας για να αντιμετωπίσει το έκτακτο περιστατικό

  • Την αναισθησιολόγο Χριστίνα Κωστάκη για την άμεση αντιμετώπιση

  • Τους εφημερεύοντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό από όλα τα τμήματα που κινητοποιήθηκαν, το αιματολογικό και το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω

  • Το ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή και τον εντυπωσιακά άριστο χειρισμό της

  • Τους ιδιαίτερα καταρτισμένους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Εμφραγμάτων και της Καρδιολογικής Κλινικής, καθώς και εκείνους της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου για την άψογη και αποτελεσματική περίθαλψη που προσέφεραν. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον καρδιολόγο και φίλο του πατέρα μου, Κατσίλη Κωνσταντίνο, για την περίθαλψη στον πατέρα μου αλλά και για το κουράγιο που έδινε σε εμάς.

  • Και φυσικά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Ρόδου για την φροντίδα τους, την υπομονή τους και το γλυκό χαμόγελό τους.

Πολύς λόγος γίνεται για τις αδυναμίες των περιφερειακών νοσοκομείων της Ελλάδας. Παράλληλα με αυτό το ευχαριστήριο, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε πως, με αυτήν την περιπέτεια, γίναμε μάρτυρες πως η άριστη κατάρτιση και η βούληση του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού αυτών των δύο νοσοκομείων του νομού μας, υπερνικάει τις δυσκολίες υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης που επιβάλλεται από τις κεντρικές πολιτικές επιλογές στα ακριτικά μας νησιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ασφάλεια που νιώσαμε και για την ανθρωπιά και τη ζεστασιά σας.

Ευαγγελία και Χριστοφής Χατζηστάσης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.