ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε εορταστική ατμόσφαιρα η βασιλόπιτα των Εν Κω Πελοποννησίων στο Άστρον

1
1659
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου εν Κω Πελοποννησίων ‘Θ. Κολοκοτρώνης’

Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Καραματζιάνης και τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Πελοποννησίων ‘Ο Κολοκοτρώνης’ έκοψαν την βασιλόπιτά τους σήμερα το πρωί, παρουσίας αρκετών μελών και φίλων στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου ‘Άστρον’.

Την βασιλόπιτα του συλλόγου ευλόγησαν κι έκοψαν οι ιερείς π. Δημήτριος και π. Περικλής, μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Καραματζιάνης ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους και ενημέρωσε τα μέλη για τις προσεχείς  αρχαιρεσίες, ζητώντας να μπουν και νέα μέλη στο Δ. Σ. Κάλεσε δε τα ενεργά μέλη να δραστηριοποιηθούν στον Σύλλογο.

Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεση τους να οργανώσουν μια εκδρομή, στην οποία θα περιλαμβάνεται ο γύρος της Πελοποννήσου με λεωφορείο.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν κ. Μιχάλης Χατζημάρκος, ηλεκτρολόγος μηχανικός. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα συλλεκτικό νόμισμα με την προτομή του γέρου του Μωριά, Θ. Κολοκοτρώνη στην μια πλευρά και στην άλλη την Βουλή των Ελλήνων.

Ακολούθως το μέλος του συλλόγου Εν Κω Πελοποννησίων κ. Δημήτριος Χάμψας, αρχιτέκτονας μηχανικός, προσφέρθηκε ευγενώς να μοιράσει δωρεάν ημερολόγια του 2018, τα οποία εξέδωσε το Αρχιτεκτονικό του γραφείο με αφορμή την πολύ ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη έκθεση που διοργανώθηκε το καλοκαίρι στο λαογραφικό μουσείο Κω με θέμα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΡΗΣΗ.

Ξανθίππη Αγρέλλη

ΒΙΝΤΕΟ από: moriasko.wordpress.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ