ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ & ΟΝΕΙΡΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! Καλή επιτυχία!!! (Pics-Vid)

4
3971

ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ & ΟΝΕΙΡΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Η σχολή χορού «Μπαλαρίνες και όνειρα» από την Κω, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση χορού, με 23 χορευτές/τριες από 4 έως 25 ετών σε 4 ηλικιακές κατηγορίες: mini, children,junior,senior.

Μάλιστα η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί σε αυτή τη διοργάνωση έπειτα από 17 χρόνια!

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει όλα τα είδη χορού: μπαλέτο, μοντέρνο, κλακέτες, σύγχρονο κλπ.

Αρχηγός αποστολής η Δασκάλα χορού κ. Μελίτα Κανταρζή.

Συνοδός-προπονήτρια η κ. Σεβαστή Γλυνάτση.

Η ομάδα της Κω (23 παιδιά) θα διαγωνιστούν σε 1 σύγχρονο και 1 shiw dance, δύο ομαδικές χορογραφίες (22 άτομα η κάθε μία), 2 σόλο (1 μπαλέτο κι 1 παραδοσιακό) και δύο ντουέτα.

Όλοι πρέπει να υποστηρίξουν αυτή την μεγάλη επιτυχία των παιδιών.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με την πολύ σκληρή καθημερινή προετοιμασία τους, θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα μας σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση .Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία.

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΙΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ!

  3. Συγχαρητήρια παιδιά μου,χίλια μπράβο για την σκληρή δουλειά σας και τα όμορφα αποτελέσματα! Είμαι πραγματικά περήφανη για όλους σας!
    Ελπίζω να βρεθούν χορηγοί να βοηθήσουν την αποστολή, μετά απο τόσα χρόνια που έχει να λάβει μέρος η Ελλάδα, θα πάει ομάδα από το νησάκι μας!
    Καλη επιτυχία σας εύχομαι αγαπημένοι μου!

  4. Πολλά συγχαρητήρια στην Μελιτα και στον Μιχάλη η καλύτερη σχολή πάντα κοντά στα παιδιά με τις διάφορες εκδηλώσεις τους ☺☺
    ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ