Έβαλαν λουκέτο στο Αίγλη της Κω για 50 ευρώ | Δηλώσεις Σ. Τσατσαρώνη

19
1983

Για 50 ευρώ υποστηρίζει η πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΠ) κ. Στέλλα Τσατσαρώνη, ότι σφραγίστηκε για 48 ώρες η καφετέρια Αίγλη στο νησί της Κω.

Η ίδια μιλώντας χθες στη ΡΟΔΙΑΚΗ, επισήμανε ότι πράγματι κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας έφθασε στο νησί την περασμένη Τρίτη και αφού διενήργησε σχετικό έλεγχο , διαπίστωσε ότι σε κάποιες παρέες δεν είχαμε προλάβει να κόψουμε αποδείξεις, με αποτέλεσμα να επιβάλλει διαδικασία σφραγίσματος 48 ωρών όπως προβλέπεται.

Η ίδια σημείωσε ότι πρόκειται για ΚΟΙΝΣΕΠ που εξυπηρετεί τις πρωινές ώρες ηλικιωμένους ανθρώπους από το ΚΑΠΗ και τόνισε ότι δεν κατασχέθηκε κανένας ηλεκτρονικός υπολογιστής παρά μόνο οι αρμόδιοι ελεγκτές πήραν τα δεδομένα μέσα από αυτόν.

Πηγή : .rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή από όλα τα μαγαζιά που έψαξε η οικονομική αστυνομία, μόνο η Αίγλη έκανε την παρανομία;

    • Δεν πληρώνουν, δεν πληρώνουν ενοίκιο για το το δημοτικό κατάστημα......και κλέβουν και το κράτος;;

      Η ηθική ανωτερότητα μιας σ@ραματικής διαπλοκής που οι συνέταιροι από το παρασκήνιο τις έμαθαν μόνο να παίρνουν χωρίς υποχρεώσεις. ?..

      • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ,ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΙΑ

        ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΜΠΟΧΑΛΕ,ΜΠΑΡΜΠΑ …ΣΤΗ,ΣΟΥΡΩΜΕΝΕ ΣΑΛΙΩΝΗ,ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ.

      • Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησαν το ξεζούμισμα της δημοτικής περιουσίας σε συνεργασία με τον κρυφό ….. με την ταμειακή μηχανή του δήμου για την χρήση της οποίας εισέπραξαν πρόστιμο 200.000 Ευρώ από το ΣΔΟΕ….

    • Τρώνε και πίνουνε εις υγεία των κορόιδων και κλέβουνε και το κράτος ….

      Δεν χτυπάμε αποδείξεις τις περισσότερες φορές …..από συνήθεια στην πρώην ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ….

    • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ, τουλάχιστον να πλήρωναν όπως όλοι οι νομοταγείς πολίτες τις υποχρεώσεις τους στο κράτος…

      ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, …….όπως ο σοφός λαός μας λέγει……….

  2. Ξεφτυλα.Ειχατε τζαμπα μαγαζι και κλεβατε και την εφορια?Να πληρωνουμε εμεις που δεν εχουμε ??? Με τα υπόλοιπα……. τι γίνεται?

  3. Δεν προλαβε να κοψει αποδειξεις.Καλα δεν ντρεπετε με αυτα που λεει?Ουτε τους υπαλληλους……… να δωσουμε και ενα μεταλειο.

  4. να πάει η οικονομική αστυνομία σε όλα τα μαγαζιά της Κω να δούμε πόσοι κόβουν και πόσες αποδείξεις

  5. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΖΑΠΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!

  6. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???????????? ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ?????????????

  8. Ήμουν, είμαι και θα είμαι αντικυριτσικός, αυτός ο άνθρωπος με την αμετροέπεια, την αλαζονεία και τις εμμονές του απλά δεν κάνει για οποιαδήποτε θέση ευθύνης, όμως το θέμα της Αίγλης είναι ένα κραυγαλέο λάθος του προηγούμενου δημάρχου που το έχει καταδικάσει όλη η κοινωνία. Όλοι ξέρουν ότι χαριστικά, χωρίς κανένα αντίτιμο, οι συγκεκριμένες κυρίες, εκμεταλλεύονται το καλύτερο μαγαζί της Κω. Όλοι οι άλλοι επαγγελματίες δηλαδή είναι κορόιδα? Σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση πέρα από τις συγκεκριμένες που εκμεταλλεύονται την Αίγλη κανείς άλλος δεν θα τους έδινε δίκιο. Το σκάνδαλο της Αίγλης μαζί με τη Βιμέλ και την Ryan Air καταπόντισαν μια παράταξη και ένα δήμαρχο που ποτέ του δεν είχε χάσει εκλογές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ