«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: Καμία σχέση ή εξάρτηση με πολιτικά κόμματα ή παρατάξεις | ΑΔΟΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ

132
1666

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: Καμία σχέση ή εξάρτηση με πολιτικά κόμματα ή παρατάξεις

 

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται προσπάθεια να προσδώσουν κομματική απόχρωση  και να οικειοποιηθούν και καπηλευτούν τον άδολο και ανιδιοτελή πατριωτικό αγώνα της ομάδας Πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ», κάνουμε γνωστό προς όλους ότι δεν έχουμε καμία σχέση ή εξάρτηση από πολιτικούς σχηματισμούς, κόμματα, παρατάξεις ή οτιδήποτε άλλο.

Ο αγώνας μας δεν είναι επεκτατικός ούτε στρέφεται εναντίον κανενός. Δεν υπηρετούμε ούτε τον εθνικισμό και την πατριδοκαπηλία αλλά ούτε τη δουλοπρέπεια και την εθνική μειοδοσία. Απλά, αγαπάμε άδολα και ανιδιοτελώς την Πατρίδα μας, την Πίστη μας, τα ιδανικά, τις παραδόσεις και τις αξίες των προγόνων μας. Αγωνιζόμαστε για τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, αφού σήμερα απειλούνται όσο ποτέ άλλοτε. Αγωνιζόμαστε με τις μικρές μας δυνάμεις να σπάσουμε τα δεσμά με τα οποία μας έχουν χαλκεύσει και με τη βοήθεια του Θεού να την ξαναπάρουμε πίσω! Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες σε εγρήγορση και αντίσταση ενάντια στην προσπάθεια αποδόμησης όλων των σταθερών που μας έφεραν έως τα εδώ…! Όλοι θυμόμαστε την απερχόμενη Πρόεδρο Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη στις 12 Μαρτίου 2006 κατά την ανάληψη των καθηκόντων του τότε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια να λέγει ότι, θα αποδομηθούν όλες οι λαϊκές κατακτήσεις, θα πάμε σε νέες μορφές διακυβέρνησης, θα συρρικνωθούν τα σύνορα της Ελλάδας χάριν της ειρήνης…κ.λπ.!

Στο σύνολό τους τα πολιτικά κόμματα σε αγαστή συνεργασία με τα εξαγορασμένα στη μεγάλη τους πλειοψηφία ΜΜΕ χάριν του δόγματος «ανήκομεν στη Δύση», ναρκώνουν εδώ και χρόνια τους Νεοέλληνες, ώστε ανενόχλητοι και ανερυθριάστως οι πολιτικοί να ψηφίζουν τρισάθλια, κατάπτυστα, αντικοινωνικά, απάνθρωπα, αντιχριστιανικά, ανθελληνικά νομοσχέδια και πειθαναγκάζουν τους πολίτες να μην αντιδρούν καθόλου!

Είναι άξιος επαίνου ο πολιτικός εκείνος που θυσιάζεται για ιδέες και αρχές. Αποτελεί όμως όνειδος και αισχύνη, να προδίδονται και να θυσιάζονται οι αρχές και οι πεποιθήσεις ενός ολόκληρου λαού, στο βωμό προσωπικών φιλοδοξιών και εξυπηρετήσεως ξένων συμφερόντων, όπως έγινε και με το Σκοπιανό.

Όπλο μας ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ασπίς και προστασία μας η Υπέρμαχος Θεοτόκος, στήριγμα μας, παρηγοριά και λύτρωση η Αγία Τριάδα! Οι διαχρονικές σταθερές των προγόνων μας που θυσιάστηκαν υπέρ βωμών και εστιών και που εμείς σήμερα…με τόση ευκολία παραδίδουμε! Αν κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν τον Θεάνθρωπο Σωτήρα Χριστό, ας ακούσουν τον πατέρα των φιλοσόφων, τον μεγάλο πρόγονό μας Σωκράτη «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και  αγιώτερον   και εν μείζονι  μοίρα και παρά θεοίς και ανθρώποις τις νουν έχουσιν» και ας συστρατευθούν στον άδολο και ανιδιοτελή πατριωτικό αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας από την πολύμορφη κατοχή! Ο Θεός ας μας φωτίζει και ορθά καθοδηγεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

132 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παιδιά τώρα που είναι χειμώνας να βγαίνετε που και που..Άμα ανοίξει η σαιζον ,σπίτι μη σας βλέπουν κι οι ξένοι.
  Θρησκευόμενοι ακροδεξιοί.. Το καταντήσατε Ιράν το νησί ….Αγιατολάχ της Κω….

  • Βρε ΟΥΣΤτττττττ σαλεμένα φασισταριά που δεν ανήκετε σε κόμματα όπως λέτε, αλλά σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ;;;

   Βρε ψώνια, τι έγιναν οι κοκοβιοί πράκτορες της Τουρκικής κατασκοπείας; Τους συλλαμβάνει η φάρα των Θερμοπορδών; Τελικά βρείτε τα, τον ψεκασμένο συγΚΑΜΜΕΝΟ Μπούλη ψηφίσατε ή τους Χιτλερικούς ναζιστές της Χρυσής Πορδής;;; – Αλεξίκακος-

 2. τελείωσε θα κατέβω και γω για δήμαρχος , ψηφίστε με και θα κανω πρωτευουσα το Ζηπαρι !

 3. νε κε δαιν υπαται γηα τιν μαρφυν κε τους κουμουνυστες!!111!!! ψυφιζουμαι μωνω χρησι αβγοι μπαντριωντεσ!!!δοιαδγωστε!!!1111!!!

 4. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!ΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
  Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι της αμερικης, διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

 5. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 6. έχει ξεκινήσει ο διαμελισμός της ΕΛΛΑΔΑΣ με αφετηρία τη Μακεδονία – ενώ θα ακολουθήσει η Θράκη, η Ήπειρος, το Αιγαίο και η Κύπρος, έως ότου δεν θα της απομείνει τίποτα, εάν δεν αντιδράσουν οι Έλληνες.

 7. οι χρυσαυγίτες και οι άλλοι ακροδεξιοί ως γνήσιοι απόγονοι των Ναζί και των φασιστικών υπολλειμάτων του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου λένε συνεχώς ΨΕΜΑΤΑ και προσπαθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο πότε με το ένα πότε με το άλλο γιατί ξέρουν ότι μόνο έτσι με φοβισμένους, φτωχούς και κακομοίρηδες μπορούν να ελέγχουν τη κοινωνία. Τα ηγετικά στελέχη τους έχουν κάποιο βαθμό εξυπνάδας που φαίνεται μεγαλύτερος γιατί απευθύνονται κατά βάση σε χαζούς, ανιστόρητους και φοβισμένους ανθρώπους. Έτσι είναι οι ακροδεξιά παντού, οχι μόνο στην Ελλάδα. Τι να τους λενε γκριζους λύκους στη τουρκία, τι χρυσαυγή ή ελλήνων συνέλευση στην ελλάδα. Τα ίδια σ…. που μόνο κακό φέρνουν οι αντίχρηστοι. Δε μπορεί κάποιος να είναι καλός άνθρωπος και να είναι φασίστας, δε κολλάει

  • Τα λόγια σας μήπως υποκρύπτουν ένα λανθάνοντα φασισμό για όσους έχουν αντίθετη άποψη;

 8. Και αναμένομεν την στιγμή της μεγάλης αντεπίθεσης, βαδίζοντας στα χνάρια της αρχαίας κρυπτείας και των σπηλαίων της Εκάβης, μέσα στο απόλυτο σκότος. Και σε κατάσταση ευεξίας ασύγκριτης το σώμα ολόκληρο θα δονείται από κύματα χαράς και λύπης. Γέλωτος και δακρύων Ανύπαρκτος φύση ανίκανη φέρουσα τέτοιο αποτέλεσμα. Ούτε διεγερτική ως το κρασί, ούτε παραισθησιογόνα ως χόρτο της Πυθίας. Η έκσταση παράγεται μόνη της με διεργασίες μουσικής μετά τυμπάνων και σαλπίγγων εντός των οιστρογόνων νευρώνων της αμαθούς ζωής επιλεγμένων. Εμπρός παίδες να συντρίψομεν το φράγμα του ήχου. Ίτε παίδες θερμοπυλιώτες Μακεδονομάχοι. Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

   • Μάλλον δεν κατανοείς καλά εκτός αν είσαι δυσλεκτικός άρα και δικαιολογημένος! Πες σε κάποιον άλλο να στο διαβάσει ίσως το καταλάβεις καλύτερα για να υποβάλλεις το σωστό ερώτημα!

    • το ερώτημά μου. Επομενως, υποθέτω πως ειστε χρυσαυγιτης. Τι εχουν να πούν οι Θερμοπυλες που τους υποστηριζουν εδω μεσα χρυσαυγιτες;

   • Επιμένεις λάθος! Είναι ξεκαθαρισμένο αν ελληνικά καταλαβαίνεις! Καμία σχέση!

    • ‘τσιρακια των ναζι της γερμανιας’ ειναι και οι χρυσαυγιτες. Οκ

 9. Άντε πάλι με τους καμμένους στρατόκ@@λους.Ρε ψεκασμένα χρυσά αυγά μην βλέπετε τόσο πολύ Ράμπο στην τηλεόραση!Έχετε χαζέψει με τα lazer και τα ακροβατικά!

 10. χρυση αυγη στην κω δεν υπαρχει.πρωην αριστεροι πασοκ ειναι.

  παντου βλεπετε χρυση αυγη ενω κυβερνουν την ελλαδα οι ναζοι της γερμανιας!!!!

 11. Σώνει και καλά να χαρακτηρίζουν όσους αγωνίζονται για την πατρίδα για την Πίστη τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας ακροδεξιούς. Είναι οι ιδεοληψίες ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που έχει χάσει εδώ και καιρό τη λαϊκή κυριαρχία και αντιστρατεύεται τη λαϊκή βούληση. Με τα τρολ και τις πληρωμένες πένες προσπαθεί να αποδομήσει ότι πατριωτικό και αληθινό όποιον έχει διαφορετική άποψη!

 12. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήταν ασφαλώς… «ακροδεξιός εθνικιστής»! Όμως δεν ακούμπησε καθόλου τη θεωρία της «γεωγραφικής Μακεδονίας». Απέκρουσε απερίφραστα την αναγνώριση των Σκοπίων με ο,τιδήποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία! Γιατί θεωρούσε το όνομα αυτό ως «όχημα αλυτρωτισμού». Δεν σκέφτηκε ποτέ να μοιραστεί με τους Σκοπιανούς τη Μακεδονική κληρονομιά…

 13. Πόσο δίκιο έχουν οι θερμοπυλαίοι το βλέπουμε όλο και περισσότερο όσο περνά ο χρόνος. Μιλάνε τα γεγονότα! Όσο για αυτούς που αντιδρούν διαβάστε τα σχόλια- ασυναρτησίες και μίσους για να αντιληφθείτε ποιοι πραγματικά είναι οι φασίστες και μικρόψυχοι.

 14. Οι κουκουλοφόροι αποδομητές της πατρίδας και των παραδόσεων του λαού μας δεν μπορούν να σας αποδομήσουν. Απλά αποδομούνται οι ίδιοι από τα γραφόμενά τους

 15. ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΔΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΆΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

 16. Όλο και περισσότερο αντιλαμβάνεται ο απλός πολίτης ποιοι εργάζονται αφιλοκερδώς για την προάσπιση της πατρίδας μας και ποιοι την ξεπουλούν θησαυρίζοντας

 17. Σωστά τα λέτε συνεχίστε να ενημερώνετε

 18. Βγάλτε τις κουκούλες κρυφοκούκουλα του πολύχρωμου φασισμού

  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΚΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ! ΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΕΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

 19. Άλλαξετε CD κουμουνια προδότες λαμόγια καρεκλαδες με τους ναζί και τους Χίτλερ βρείτε κάτι άλλο μήπως και πείσετε τούς εαυτόυς σάς ο κόσμος ξυπνήσε δεν πουλάει αυτό άλλαξε μήπως ξεκολλήσεις από το 5% τα διαλυσατε όλα ανωμαλα

 20. Τα ταγκαλάκια και οι άθεοι εθνομηδενιστές διεθνιστές φρύαξαν, χαχαχα χσχα

 21. Οι εξ αριστερών δυσκολεύονται με τα όντως εύστοχα και αποκαλυπτικά άρθρα τους και τη γενικότερη λειτουργία τους οι δε εκ δεξιών προσπαθούν να προσεταιριστούν τα όποια οφέλη.

 22. Προχωράτε πονάτε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τα αργυρώνυτα πολιτικά υπιστηλώματα που τρέφονται από το σώμα της καθημαγμένη πατρίδας μας.

 23. Ψήφο στις Θερμοπύλες και όχι στους μειοδότες ακραίους σταλινιστές

  Μην παραχαράσσετε την ιστορία Η Μακεδονία είναι μόνο μια!

 24. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:45 ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΊΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

 25. διχάζουν τον λαό και ειδικά ο εντολοδόχος πρωθυπουργός που χαρακτηρίζει το 70% του ελληνικού λαού ως ακροδεξιούς! Ντροπή τους

 26. πολιτικές προξενήτρες. Ότι και να λένε να ξέρετε σας υπολογίζουν και θετικά σας αξιολογούν!

 27. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας να χαρακτηρίζεται ακροδεξιός! θαυμάστε τους!!!!

 28. ΚΟΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΚΑΚΑΡΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΤΕ ΦΒΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

   • Ναι αυτό είναι το σωστό εφόσον οι θερμοπυλαίοι παρουσιάζονται και σε φωτογραφία εσείς ύπουλα μουλωχτά και με τόση μικροψυχία χτυπάτε πισώπλατα χωρίς επιχειρήματα και με βωμολοχίες

   • Δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε; Κοιτάξτε μέσα σας και θα δείτε την αλήθεια

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…!

  • που περιμένει μεσα στο κρύο και τη βροχή τον εχθρό. Εχετε φορ τζι εκει στο μέτωπο ή δωρεάν γουάι φάι;

   • Πόσο «μεγάλος» είσαι και πόσο ωραία επιχειρήματα προβάλλεις!!!

    • Τον σύγχρονο μορφωμένο και ευφάνταστο ελληνα αγωνιστή των χαρακωμάτων καμαρώνω.

 29. Παραχαράκτες της ιστορίας, σταλινιστές, διεθνιστές, απάτριδες, φασιστοσταλινιιστές , αναρχοαπλυτοι, άθεοι, μηδενιστές, ιδεοληπτικοί, αποδομητές, ωχαδερφιστές, αιθεροβάμονες σύντροφοι σύντομα η διακυβέρνησή μας θα λάβει Τέλος!Εξέλθετε προς αναζήτηση εργασίας στου ξαπλόπουλου….

 30. Πόσο εύκολα πετάνε στην αγκαλιά της Χρυσής αυγής εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων!

  Ξεφτιλίζουν τη δημοκρατία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό! Απαράδεκτο μπροστά στον Μακρόν Ο πρωθυπουργός της χώρας να αποκαλεί ακροδεξιούς και ακραίους όσους συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο ! Να σηκωθείτε να φύγετε μπας και γλιτώσουμε από τα τσιμπούρια που απομυζούν κάθε ικμάδα του ελληνισμού.

  • Ναι αυτό είναι το σωστό εφόσον οι θερμοπυλαίοι παρουσιάζονται και σε φωτογραφία εσείς ύπουλα μουλωχτά και με τόση μικροψυχία χτυπάτε πισώπλατα χωρίς επιχειρήματα και με βωμολοχίες

  • Καλό σας βράδυ! Δυστυχώς για άλλη μια φορά εκτός θέματος! Ραντεβού την επόμενη εξεταστική!

  • Σηκωθείτε και λίγο από τον καναπέ και αφήστε τις στρατολογήσεις και τα παιδικά σας οράματα με τους Νίτσα! Παιδιά δεν έχετε να φροντίσετε και το μέλλον τους να σκεφτείτε; Αύριο θα ξενιτευτούν τα δικά σας παιδιά και θα είναι πολύ αργά έστω και αν σοβαρευτείτε;

 31. Η δυσωδία και η μπόχα των φασιστοναζί ακόμα να ξεμυρίσει 70 χρόνια μετά στο αουσβιτς και εμείς εδώ έχουμε νοσταλγούς του χίτλερ και του μουσολίνι. Μιλάμε για διαταραγμένες προσωπικότητες που είναι χριστιανοί βοθρόδοξοι όταν έχει τζάμπα φαί (πανηγύρια,γάμοι κλπ), ειδωλολάτρες 12θειστές όταν θυμούνται και χαίρονται λουγκρες σαν τον μ.αλέξανδρο. Για λύπηση είναι!

  • Ο κρυμμένος ολοκληρωτισμός σας πιο επικίνδυνος! Προσέξτε το

   Συγγνώμη αγαπητέ μου αλλά το σχόλιό σας αποδεικνύει περίτρανα το μίσος και το επίπεδο της προσωπικότητας που συνάδει με ολοκληρωτικές και φασιστικές νοοτροπίες!

 32. Πόσο «μεγάλος» είσαι και πόσο ωραία επιχειρήματα προβάλλεις!!!

 33. Καλό σας βράδυ! Δυστυχώς για άλλη μια φορά εκτός θέματος! Ραντεβού την επόμενη εξεταστική!

 34. ΚΑΙ μόνο το όνομα Θερμοπύλες ως ιστορική ανάμνηση ενοχλεί κάποιους με μηδενιστικές αντιλήψεις και ιδεοληψίες

 35. Γιατί δεν σχολιάζονται οι αλήθειες του άρθρου όπως η υλοποίηση τών όσων είπε η κ. Ψαρούδα Μπενάκη; Λοιπόν η συγκεκριμένη ομάδα κάνει πολύ καλή και ουσιαστική δουλειά υπέρ των συμφερόντων της πατρίδας μας σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία!

 36. Η λεβεντιά και η αλήθεια συγκρούονται με τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους γερμανοτσολιάδες και την παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας.

 37. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΥΠΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ!!!!

  ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΆΤΑΙ! ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΊΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΏΠΛΑΤΑ ΜΗ ΧΤΥΠΆΤΕ

 38. Έλληνες πρέπει να βγούμε από τη χειμερία νάρκη στην οποία εδώ και χρόνια έχουμε υποπέσει

  Τραγικά τα νέα αποτελέσματα της έρευνας για το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας

 39. Προς τη σωστή κατεύθυνση η θερμοπύλες σε μια δύσκολη συγκυρία όπου η αντίσταση των πολιτών πρέπει να ενταθεί απέναντι σε ένα εξαρτημένο και ανάλγητο κράτος που δεν σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία και εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων και όχι του λαού

 40. Θερμοπύλες Μακεδονία, Ελληνικός Πολιτισμός Ελπίδα Ελευθερία ΕΛΛΑΔΑ

  ΣΗΜΕΡΑ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΏΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΜΟΥΣ ΚΑΙ…ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΎΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ! ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΜΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ!

 41. Βράζει Η Μακεδονία! Στην Κατερίνη έγιναν συλλήψεις μαθητών που απεργούσαν για την παράδοση της Μακεδονίας! Έβαλαν οι συριζαίοι κατσαπλιαδες τα ΜΑΤ απέναντι σε μαθητές! Χειρότεροι της Χούντας

 42. Το Μάιο τελειώνουν τα ψέματα! Μαυρίστε τα κόμματα που συγκροτούν τη σημερινή βουλή που πρόδωσνε το λαό.

 43. Γιαυτό το νησί έχει 40.000 κατοίκους και είστε με το ζόρι 50 μπατριώτες…Σας γλεντάμε αλλά κοιμάστε όρθιοι…Πίσω στη σπηλιά σας χρυσαύγουλα όρκ καλά ήταν πιο!

 44. Ο κρυμμένος ολοκληρωτισμός σας πιο επικίνδυνος! Προσέξτε το

  Συγγνώμη αγαπητέ μου αλλά το σχόλιό σας αποδεικνύει περίτρανα το μίσος και το επίπεδο της προσωπικότητας που συνάδει με ολοκληρωτικές και φασιστικές νοοτροπίες!

 45. Ντροπή σε όσους εξυπηρετώντας κομματικές εντολές και αρρωστημένες ιδεολογίες όπως του εθνομηδενισμού προσπαθούν να σπιλώσουν την ανιδιοτελή προσπάθεια συνδημοτών μας υπέρ της πατρίδας που κάποιοι εδώ και καιρό βάλθηκαν να ξεπουλήσουν με πρώτο θύμα τη Μακεδονία μας!

 46. Δεν θα ασχολόντουσαν πιστεύω αν δεν υπήρχε θετικήκαι με παραγωγή έργου

  Γιατί επιμένουν ορισμένοι ακόμα και μετά το άρθρο αυτό!

 47. γιατί άραγε στοχοποιούνται και ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ οι άνθρωποι που εκδηλώνουν την αγάπη τους προς την πατρίδα τους! ΚΑΙ γιατί ειδικά οι Έλληνες και όχι Π.χ οι Σκοπιανοί οι Τούρκοι οι Αλβανοι που διεκδικούν δίπλα μας εδάφη!

 48. Οι θερμοπύλες θα υπάρχουν και μετά τις εκλογές με τα ίδια πιστεύω σε αντίθεση με κάποιους κατηγόρους που θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση και κάποιους άλλους που θα έχουν αλλάξει στρατόπεδο!

 49. που δεν έχουν άλλη δουλειά παρά να ενοχοποιούν συνδημότες μας αντί να κοιτάξουν εντός τους προτείνουμε: βάλτε τους να κάνουν εξέταση DNA! ΣΕ ένα καθεστώς ολοκληρωτισμού έχετε τη δυνατότητα!

 50. Λίγοι έμειναν και λίγες μέρες τους έμειναν να λυτρωθεί η χώρα πριν απαλλοτριωθεί!

 51. Αγώνας για δημοκρατία και Εθνική κυριαρχία! ΤΑ υπόλοιπαανθρωπορυχείο του παραλογισμού αλαζονείας της εξουσίας!

 52. Ο αντιανθρωπισμός και η μισανθρωπίας των κρυπτομένων άνανδρων κατηγόρων των "ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ"

  Ελοχεύει Ο φασισμός στην επιμονή ευτυχώς ελάχιστων στο να χαρακτηρίζουν ετσιθελικά τις Θερμοπύλες ακροδεξιά Οργάνωση! Αν έχουν τα…κότσια ας το γράψουν επώνυμα όπως επώνυμοι είναι αυτοί που κατηγορούν .Αυτός είναι ο φασισμός…

 53. Όσοι διαστρέφουν την αλήθεια σε «εικονική πραγματικότητα» αναδεικνύουν το ποιοι πραγματικά είναι και εξυψώνουν αυτούς που χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιούς

 54. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ » ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ» ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

 55. Δεν θα περάσουν τα σχέδια των αντιχρίστων και των ανθελλήνων

 56. Όταν ο λαός δεν μπορεί μα εκφραστεί τότε δομείται Ο φασισμός της Νέας Εποχής

  Η ομάδα Τσίπρα έφτασε στα τελευταία σκαλιά της σκάλας του κακού!!! Δεν μπορούσε να ανεχθεί την μεγαλειώδη έκφραση της ελευθερίας του λαού στο συλλαλητήριο και έπρεπε να την φιμώσει

 57. Με αυτή την τοποθέτηση δηλώνω, γνωρίζοντας από μεσα, στηρίζω Θερμοπύλες

  ΟΥΤΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΌ ΑΦΟΥ…ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΡΟΝ ΧΡΉΜΑ…! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

 58. Δεν είναι τυχαία τα τόσα ΚΛΙΚ σε κάθε άρθρο της ομάδας «Θερμοπύλες» ως και τα πολλά σχόλια.

 59. Η κρίση της Ιστορίας θα είναι αμείλικτη για τους απατεώνες και μειοδότες πολιτικούς που εδώ και δεκαετίες εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα εις βάρος της πατρίδας και του λαού μας

 60. Κάποιοι δυστυχώς νομίζουν ότι σπευθύνονται σε λαό ηλιθίων και γονατισμένων! Κάνουν μεγάλο λάθος! Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους πολιτικούς και εξαρτημένους πολιτικούς τυχοδιώκτες- γυρολόγους

 61. γιατί άραγε στοχοποιούνται και ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ οι άνθρωποι…που πιστεύουν πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι η καλύτερη δυνατή εν καιρώ ειρήνης και πως συμβάλει στην ειρήνη στην περιοχή των Βαλκανίων?
  Θερμοπυλιώτη εσένα ρωτώ….

 62. Τα Σκόπια με όχημα το όνομα «Μακεδονία» και μεταμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας επιδιώκουν στην πραγματικότητα την επέκταση των συνόρων τους εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης » Μακεδονίας του Αιγαίου»! Η ψήφος του ελληνικού λαού δεν έδωσε σε κανένα ΕΝ λευκώ εξουσιοδότηση για χειρισμό του θέματος αυτού κατά το δοκούν. Καμία κυβέρνηση ακόμα και πλειοψηφίας δεν μπορεί να πάρει τόσο σοβαρές για τη Χώρα αποφάσεις! Και όμως αγνοώντας τη λαϊκή βούληση Η κυβέρνηση αρνήθηκε να καταφύγει στην κρίση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και είναι η ηθική αυτουργός όλων όσων συμβαίνουν και θα συνεχίσουν.

 63. Όπως και στα Σκόπια η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να κυρωθεί με Δημοψήφισμα στην Ελλάδα, ώστε τον τελικό λόγο να τον έχει ο Λαός όπως έγινε ήδη στα Σκόπια! Διαφορετικά η συμφωνία που αποτελεί όχημα του Σκοπιανούς αλυτρωτισμού. Όταν δεν δίνεις το λόγο στο λαό τότε μιλάμε για ολοκληρωτικά καθεστώτα που είναι σοβαρότερο από τους όποιους εκφοβισμούς γυρολόγων και συναλλασσόμενων βουλευτών εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών που δεν αντέχουν πλέον να τον ξεπουλάνε και να τον διαγράφουν

 64. ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ «ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ » ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;

 65. Αφήστε επιτέλους τις ιδεοληψίες τις στερεοτυπίες τις εμμονές μην παίζετε με τα εθνικά θέματα

  Καλά ρε άνθρωπέ μου πόλεμο έχουμε και πρέπει να παραδώσουμε σε ένα κρατίδιο μόρφωμα χωρίς στρατό την πολιτιστική και ιστορική μας κληρονομιά για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη;

 66. Καλά δεν καταλάβατε ότι η κυβέρνησή έδωσε τα πάντα στους Σκοπιανούς χωρίς τη συγκατάθεση του Λαού απλά για να εξυπηρετήσει τα γεωστρατηγική συμφέροντα των αφεντικών της.

 67. ΧΑ ΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΊΣΑ-ΊΣΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΌ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ (ΑΡΘΡΟ 13 ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ) ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

 68. Όταν οι κινητοποιήσεις στριμώχνουν την καθεστωτική εξουσία της κυβέρνησης ξέρει την ασφαλή μέθοδο για να μη νοιώθει ασφαλής ο κόσμος που διαδηλώνει!!!

 69. Μεγαλώνει η απόσταση που χωρίζει το λαό από τον κ. Πρωθυπουργό! Τετέλεσται συντόμως

  Κανείς δεν νοιώθει ασφαλής με αυτή την αντιλαϊκή, εξαρτημένη κυβέρνηση που βρίσκεται μακριά από τον λαό σε σημείο που τον πρωθυπουργό να φυλάνε διμοιρίες των ΜΑΤ !

 70. Αφήστε επιτέλους τις κομματικές ταυτότητες τον κομματικό δαλτωνισμό και τις εξαρτήσεις και ας σκεφτούμε ως αληθινοί Έλληνες πατριώτες στηρίζοντας τα συμφέροντα της χώρας όπως οι πολίτες όλων των χωρών. Ποια χρυσαύγουλα και σταλινοφασίστες! Στηρίζουμε τους λεβέντες Έλληνες πατριώτες της ομάδας Θερμοπύλες! Απλά Έλληνες απλά Πατριώτες! ΤΕΛΟΣ

  • Γελάσαμε παλι, που καμαρώνετε τους ‘απλα Ελληνες’ (σαν διαφημιση χρυσαυγιτικης φέτας ακουγεται) θερμοπυλες, στολίζοντάς τους με τουρκικές λέξεις. Ειστε. Απλά. Υπέροχοι. Πίριοντ.

 71. Την Κυριακή 3 του Φλεβάρη συλλαλητήριο στην Πλατεία Ελευθερίας στις 12:00 με το Δρ. Ν. Λυγερό για τη Μακεδονία! Δεν καθόμαστε φρόνιμα αλλά θα αγωνιστούμε με ακόμα μεγαλύτερη φρόνημα!

 72. Δεν κάνουμε πίσω! Με αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνημα συνεχίζουμε τον αγώνα! Ο λαός δεν ψήφισε τη Συμφωνία, παρά μια ευκαιριακή πλειοψηφία και συναλαγέντες μειοδότες βουλευτές !

 73. Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον την πλειοψηφία στον ελληνικό λαό αποτελεί μειοψηφία και η προσφυγή στις κάλπες φαίνεται ότι θα γίνει πολύ σύντομα.

 74. ΟΛΟΙ είναι ευπρόσδεκτοι! Το πολύ καθισιό και η νιρβάνα βλάπτει σοβαρά την υγεία μας.

 75. Διοικητής νοσοκομείου με 4 πλαστά πτυχία! Θυμάστε την καθαρίστρια που απολύθηκε; Εδώ;;

 76. Ας αντισταθούμε σε αυτούς που κλέβουν τις ζωές μας και την πατρίδα μας

  Αύριο Ο καιρός θα είναι καλός ας ενώσουμε τις φωνές μας απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία της λίμνης….

 77. ΣΤΙΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΤΩΝ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΜΕΙΣ!

 78. Τρομερά ποσά έδωσε ο Σόρος σε Σκόπια και Ελλάδα για να κλείσει η συμφωνία! Το θέμα είναι ποιοι τα πήραν! Τρέμουν πολλοί στην Ελλάδα στην ιδέα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.