Ανησυχητική άφιξη 120 μεταναστών σήμερα το πρωί στην Κω (παρελήφθησαν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από το Λιμεναρχείο)

15
3035

Ανησυχία προκαλεί η νέα άφιξη σήμερα το πρωί 120 μεταναστών στην Κω (έπειτα από αρκετό καιρό, μιας και οι αφίξεις ήταν μηδενικές σχεδόν τους τελευταίους μήνες μετά την συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας).

Σημειώνεται ότι πάνω από 60 μετανάστες αφίχθησαν επίσης σήμερα και στη Λέσβο…

Οι μετανάστες βγήκαν βρεγμένοι και τους παρασχέθηκαν κουβέρτες τα ξημερώματα στο Λιμεναρχείο Κω, απ’ όπου παρελήφθησαν μερικές ώρες αργότερα από λεωφορεία του ΚΤΕΛ για το hot spot.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κατάσταση το επόμενο διάστημα θα γίνει απελπιστικά δύσκολη αν δεν πάρουν δραστικά μέτρα οι κυβερνώντες. Και το παραμύθι των προσφύγων δεν ισχύει. ΔΕΝ είναι πρόσφυγες όσοι έρχονται τώρα, απλά ,οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την ανικανότητα και ατολμία των συριζανελ και στέλνουν με το αζημίωτο φυσικά όσους έχουν καταφθάσει από κάθε γωνιά της γης και θέλουν να πάνε στην Ευρώπη.

    • ΓΓιατί Γιάννη ένα τόσο σοβαρό θέμα το πέρασες στα χαμηλά; Τελικά πόσοι φιλοξενούνται στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και πόσοι εκτός;

      Στο τέλος εάν μέσα στον χειμώνα έχουμε αυτήν την ροή μόλις μπει η Άνοιξη τι θα γίνει;

      • Το ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ-ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ και η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.. για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο Πυλί.

        ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 2.500 οι ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ… Μέρος της επέκτασης γίνεται τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ και όσοι δεν είναι παραβατικοί ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ… Τα βράδια ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με όσα ακούν να γίνονται στα άλλα νησιά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Γέμισε η πόλις Πακιστανάκια και Αφγανάκια, θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες και θα στήσουν σκηνές στα πάρκα ΚΤΕΛ και απέναντι από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, δηλαδή ΑΚΤΗ-ΝΕΡΟ-ΤΡΙΤΩΝ και στην πρώτη εξέγερση τους ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και για το 2017. Θα καταλάβει η εξαπατηθήσα από τον ΣφΥΡΙΖΑ πρόεδρος των ξενοδόχων και τα ζωντανά του ΕΒΕΔ τι κατάφεραν και θα κάνουν έστω μια διαμαρτυρία για τα μάτια του κόσμου ;;;;

    • Έρχονται χρόνια δύσκολα, γεμάτα καταιγίδες. Και μείς στου κόσμου την εσχατιά με ατέλειωτα προβλήματα και λιγοστές ελπίδες...

      Ο κόσμος είναι ανάκατος, τα πάντα άνω κάτω και μείς πληγές γεμάτοι… Φονιάδες φορομπήχτες παντού παλούκια χώνουν και φωτιές στις άδειες τσέπες μας ανάβουν, μας καίνε, μας σκοτώνουνε οικονομικά, κοινωνικά μας καταστρέφουν, την ψυχή μας βγάζουν και για την καρέκλα τους χωρίς να το πολυσκέφτονται ζωντανούς μας θάβουν… – Αλεξίκακος-

  2. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    Μια ακόμα «αλληλέγγυα», έπεσε θύμα της «αντιρατσιστικής» αυταπάτης της, αυτή τη φορά στην Γερμανία. Πρόκειται για την 19χρονη Maria Ladenburger, κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, διακεκριμένου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ήταν φοιτήτρια ιατρικής και εργαζόταν εθελοντικά σε hot spot.

    Η άτυχη νεαρά –η οποία ήταν πανέμορφη, εν αντιθέσει με τις εγχώριες «αλληλέγγυες», που κατά κοινήν ομολογία «δε βλέπονται»…- επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.
    Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Όπως αποδείχθηκε, δράστης είναι ένα 17χρονο «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, που συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του, καθώς βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του.

    • Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 35χρονος Καλύμνιος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ενός κοριτσιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του!
      ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ 14ΧΡΟΝΑ!!!

      • Αυτοί είναι ικανοί να σου απαντήσουν ότι οι μετανάστες μας παίρνουν όλες τις δουλειές!!!

      • η διαφορα που δεν λες ειναι οτι σαν τον καλυμνιο θα βρεθει ενας το χρονο ενω οι λαθρομεταναστες βιαζουν καθε μερα…το καταλαβες η οχι? αλλα δεν σε νοιαζει αφου εσυ τους αγαπας τους λαθρο γιατι εισαι παθητικια….ουστ λερα

  3. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΕ… «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ» ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ! 1

    Αφού το καλοκαίρι κατέστρεψαν τους ξενοδόχους και τους λοιπούς που ζουν από τον τουρισμό (δηλαδή την πλειοψηφία των νησιωτών…), με τα «προσφυγάκια» και τα hotspots, τώρα εμφανίζονται ως… σωτήρες τους!
    Έτσι, διαγωνισμό προκήρυξαν οι νεοταξίτες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία για «προσφυγάκια», εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων.
    Βέβαια, οι εκμισθώσεις δεν είναι μόνο για την χειμερινή περίοδο, αλλά… επ’ αόριστον. Κάτι που σημαίνει, πως όσοι υποκύψουν στον πειρασμό, δεν θα ξαναδούν τουρίστες στη ζωή τους. Κι όσα λιγότερα καταλύματα είναι διαθέσιμα για τους τουρίστες, τόσο λιγότεροι θα έρχονται. Έτσι, σιγά-σιγά τα νησιά θα μετατρέπονται από τουριστικοί σε… «προσφυγικοί» προορισμοί!

  4. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΕ… «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ» ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ! 2

    Και βέβαια, η είδηση ότι τα «προσφυγάκια» που καταφτάνουν στα νησιά θα διαμένουν σε ξενοδοχεία και λοιπά τουριστικά καταλύματα, με όλα τα κομφόρ – συν το φαγητό, θα ταξιδέψει γρήγορα απέναντι – μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- με φυσικό κι επόμενο αποτέλεσμα τον ερχομό όλο και περισσότερων «προσφύγων» στη χώρα της… τζάμπα μάσας και ξάπλας, για να κάνουν τις… διακοπές τους, όλο το χρόνο! Άλλωστε, που αλλού θα βρουν καλύτερα;
    (ΥΓ): Ελπίζουμε να πιάσουν τόπο οι συνεχείς εκκλήσεις των κατά τόπους συλλόγων ξενοδόχων προς τα μέλη τους, να μην συμμετάσχουν στη διαδικασία των διαγωνισμών. Γιατί αλλιώς, μαύρη θα είναι η μοίρα των νησιών μας και των κατοίκων τους!

  5. Οι υποτακτικοί των τοκογλύφων καταδικάζουν δύο γενιές Ελλήνων μέχρι το 2060 στην κόλαση των Μνημονίων 1

    Σχεδόν δύο γενιές Ελλήνων καταδικάζει στην φτώχεια και την «κινεζοποίηση» η κυβέρνηση με την απόφαση του Eurogroup της Δευτέρας. Η Χώρα μας οδηγείται σ΄ένα σκοτεινό τούνελ, τουλάχιστον μέχρι το 2060!
    Για 43 και πλέον χρόνια οι Έλληνες καταδικάζονται να ζήσουν στα «καζάνια» της μνημονιακής λιτότητας, αφού τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το δημόσιο χρέος συνοδεύονται από καινούργιες, αβάστακτες θυσίες για το σύνολο της κοινωνίας.
    Νέα φορολογικά μέτρα κι άλλες περικοπές στις συντάξεις, μειώσεις μισθών, ομαδικές απολύσεις και πλήρης διάλυση των εργασιακών σχέσεων συνθέτουν το πακέτο που η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να προωθήσει προς ψήφιση και εφαρμογή τις αμέσως επόμενες ημέρες.

  6. Οι υποτακτικοί των τοκογλύφων καταδικάζουν δύο γενιές Ελλήνων μέχρι το 2060 στην κόλαση των Μνημονίων 2

    Παρά τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης, το σίγουρο είναι ότι η ήδη πολύ άσχημη κατάσταση για τον Ελληνικό Λαό θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα η συμφωνία για διατήρηση των πρωτογενών πλεονασμάτων στο επίπεδο του 3,5% για αρκετά χρόνια ύστερα και από το 2018 εξαφανίζει κάθε προοπτική για επιστροφή στην ανάπτυξη. Με αυτόν τον τρόπο καταδικάζονται και οι επόμενες γενιές στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.
    Και αυτή η απόφαση του Eurogroup κινείται στην γνωστή όσο και μόνιμη μέθοδο που επιφυλάσσουν τα Μνημόνια, η οποία, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, μοιάζει μ΄αυτήν της κινούμενης άμμου: Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα στο περιεχόμενο των Μνημονίων τόσο πιο πολύ βουλιάζεις προς τον πάτο…

  7. Γιατί ο Ερντογάν θέλει να επιδεινώσει τις σχέσεις του με την Ελλάδα…

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ: «ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ…;»
    Η Τουρκία δεν έχει προστάτες. Μήπως αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί…;
    Όταν ο Σουλτάνος Ερντογάν γνωρίζει ότι η Αμερική και η Ευρώπη προωθούν το διαμελισμό της χώρας του, όταν βλέπει ότι οι σχέσεις του με τη Ρωσία είναι στο ναδίρ, όταν συνειδητοποιεί ότι χάνει το παιχνίδι στη Μέση Ανατολή… μήπως η μόνη λογική λύση θα είναι να στραφεί στην αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και ενδεχομένως στην πρόκληση θερμού επεισοδίου…; Ο χρόνος θα δείξει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ