ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: 22χρονος βρέθηκε νεκρός στην πόλη της Κω

14
19040

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού, μόλις 22 ετών, του Γ.Σ ο οποίος βρέθηκε νεκρός χτες το απόγευμα στην πόλη της Κω.

Η σορός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο για το «τελευταίο αντίο».

Καλό ταξίδι Γιώργο.

Κρίμα και άδικο να φεύγουν έτσι νέα παιδιά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά καμία ανακοίνωση από τιν Αστυνομία ένα παιδί 22 χρόνων έφυγε από τι που, πιος , δεν είναι δυνατών πιος θα το πει στους γονείς του, πος θα το πει…… Και κανένας από τους υποψήφιους δεν είπε μια κουβέντα . Ντροπή σε όλλους μας και σε μένα μαζί , πιο θα είναι το επόμενο παιδί μπορεί τιν επόμενη φορά να είναι ένα δικό μας παιδί ………..

  2. Καλό ταξίδι κουράγιο στους οικείους και ή μπάτσοι να πάρουν αποτυπώματα….. ο θεός τα βλέπει όλα καλό ταξίδι θα βρεθούμε κάποτε κρίμα😢😢😠😠😢😢😢👥

  3. Αυτός που ο φίλος του σε έδεσε με δεματικα και όταν πήγε να στα κόψει σου άφησε σημάδι στην μύτη επειδή ήθελες να δεις από κοντά αν τα κόβει καλά.

    Ήθελα να έχω πολλές ελπίδες για σένα κάποια μέρα θα πήγαιναν όλα καλά αλλά πήρες την απόφαση να πας να βρεις τον Αν….. δεν ξέρω πώς θα σου πω το αντίο αλλά εμείς που μείναμε πίσω σίγουρα θα σε θυμόμαστε

  4. εχει γεμισει ο τοπος απο τετοια ταλαιπωρημενα παιδια που μασ χρειαζονται διπλα τους αλλα δυστυχως κανεις δεν τους βλεπει.κ οσοι τα βλεπουν ειναι ανημποροι κ οι ιδιοι να βοηθησουν.ατιμη κοινωνια…αν ηταν ομως γιος κανενος μπατσου η κανα θρεφταρι γιος πολιτικου θα τρεχατε ολοι ρεμαλια…κ θα ξερατε κ ποιος ειναι κ πως τον λενε κ πως πεθανε κ απο τι ετσι???οσο το κρυβεται ειναι χειροτερα μακαρι ο θεος να σας φωτισει γιατι που ξερεις αυριο μεθαυριο ποιανου την πορτα θα χτυπησει η αρρωστια!!!

  5. οι υποψηφιοι τι να πουν τα ψιφαλακια ειναι το θεμα τους δεν λερωνονται αυτοι με τετοιου ειδους θεματα ηθελα να ηξερα αν αυριο μεθαυριο μπλεξει καποιο δικο τους παιδι το ιδιο τα κοροιδα θα κανουν?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ