Ορκωμοσία και Ανάληψη καθηκόντων και 4ου Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

13
2066

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη καθηκόντων και 4ου Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο Ιατρός ΕΣΥ Νικόλα Μουαγιέ ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας σε θέση Επιμελητή Α΄. Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Έλλης Καρανίκα, του Συντ. Δ/ντη της κλινικής κ. Ι. Κοτσίδα και των συναδέλφων του Γυναικολόγων-Μαιευτήρων κ. Γ. Πάτρη Επιμελητή Α’ και της κας. Ρ. Αντωνίου Επιμελήτριας Β’ (επικουρική ιατρός). Με την συγκεκριμένη πρόσληψη ενισχύεται ο ευαίσθητος τομέας της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας στην οποία πλέον θα υπηρετούν τέσσερεις Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι – τρεις (3) μόνιμοι και ένας (1) επικουρικός.

Το τελευταίο διάστημα υλοποιείται σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης της Γυναικολογικής-Μαιευτικής κλινικής που εξυπηρετεί σημαντικό αριθμό περιστατικών καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2018 εξετάστηκαν περίπου 2200 άτομα στο τακτικό γυναικολογικό ιατρείο ενώ πραγματοποιήθηκαν περίπου 650 χειρουργεία και τοκετοί.. Το σχέδιο αναβάθμισης περιελάμβανε τα παρακάτω διακριτά σημεία τα οποία έχουν υλοποιηθεί:

 • Πρόσληψη της Επικουρικής Ιατρού κας Ρ. Αντωνίου

 • Υλοποίηση σημαντικής ανακαίνισης της κλινικής και μετατροπή της σε κλειστό κλίμα

 • Δημιουργία Νέου Εξωτερικού Γυναικολογικού Ιατρείου

 • Πρόσληψη Παιδιάτρου για την εξυπηρέτηση της Μαιευτικής κλινικής

 • Διορισμός εκ νέου 3ου μόνιμου Μαιευτήρα-Γυναικολόγου μετά την μετάθεση Ιατρού της κλινικής

Το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να υλοποιηθούν και τα τελευταία σημεία του σχεδίου τα οποία είναι:

 • Η δημιουργία γραφείου ιατρών πλησίον της κλινικής

 • Η Διοικητική τακτοποίηση της κλινικής σε αυτόνομο τμήμα εντός της Ιατρικής Υπηρεσίας και η διοικητική τακτοποίηση του νοσηλευτικού τμήματος της κλινικής σε αυτόνομο τμήμα εντός της νοσηλευτικής υπηρεσίας με την ψήφιση νέου οργανισμού

Τακτικά εξωτερικά ιατρεία πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

2019-01-11 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥΑΓΓΙΕ
Μουαγιέ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  • Δεν ξέρω από που έρχεται ο άνθρωπος πάντως από εσένα και το τσομπανόσογο σου κάτι παραπάνω σκαμπάζει σίγουρα. Άντε τράβα στην σπηλιά σου όρκ!

  • Αυτός σπούδασε ιατρική στην Ελλάδα εσυ τι έχεις σπουδάσει και ποσά πλήρωσε ο μπαμπάκας σουγιά Ν στο πάρεις απο την Ιταλία ;

  • Τους φερνουνε απο την Αφρικη για κατι…αγρια ζωα σαν και εσενα !!!! Αυτοι ξερουν ΠΟΛΛΑ για εσας , ΖΩΑ!!!

 1. ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ?
  ΓΙΑ ΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ .
  ΑΛΉΘΕΙΑ ΦΈΡΤΕ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΒΛΕΠΕ ΑΓΓΛΙΑ.

 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΩ.ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ή ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΌΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΗΡΕΜΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.