Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στις Νήσους Κω, Αστυπάλαια, Νίσυρο (ΦΩΤΟ)

8
1305
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στις Νήσους Κω, Αστυπάλαια, Νίσυρο
 
Alt

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Κώ, Αστυπάλαια και Νίσυρο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ – «ΑΙΓΕΑΣ») Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΣ:

– Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες.

– Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Μονάδων και τα ΕΦ.

– Έλεγξε τις ετοιμότητες, συνεγείροντας τα τμήματα, με σκοπό την διαπίστωση της τήρησης των χρονικών κριτηρίων και διαδικασιών με βάση τα υφιστάμενα σχέδια.

– Πραγματοποίησε ομιλίες, έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό και δέχτηκε σε προσωπική ακρόαση στελέχη του Σχηματισμού.

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μυρίζει μπαρούτι...αλλα η υποστελέχωση δεν αφηνει αισιοδοξία

    Οπως το γραφουν και οι αναλυτές σε περιοδικά Άμυνας, στηριζόμαστε στην επεμβαση τψν Μεγαλων Δυναμεων,αλλα τα θύματα τι φταίνε

  2. Να μάθετε τα παιδιά σας ,να υπηρετούν την πατρίδα με αίσθημα ευθύνης, να έχουν εθνική συνείδηση, κ όχι να δημιουργούν προβλήματα με αποσπάσεις .Στο κάτω κάτω το δικό τους σπίτι θα φυλάξουν ,όταν έρθει η ώρα εφόσον βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή.Δυστυχως τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί ,με τους Μογγόλους Τούρκους ,δεν θα ησυχάσουμε κάποια μέρα θα επιτεθούν ,κ αυτό φαίνεται κ με τις παραβιάσεις σε αέρα κ θάλασσα ,αλλά κ με τα οπλικά συστήματα που προμηθευεται η Τουρκία.

    • Μάλλον από κομμωτήριο πόσταρε…Φυσικά μπέρδεψε το National Geographic και το travel Magazine με το… πεζικό …Απ το πιστολάκι τριχών σε …οπλο-πολυβόλα.Καλά πάμε από Άμυνα.

    • Να και η Αλίκη στο ...Ναυτικό...Τράβα μπρος..τράβα μπρος και μη σε νοιάζει..

      Τράβα μπρος και μη σε μέλειεειειει ..θα το πνίξεις το κουνέλιιιιι….Τράβα μπρος.

  3. Ναι μεγαλη παράλειψη, έπρεπε να δημοσιοποιήσουν όλα τα φυλάκια

    Να δειξουν χάρτες με τα πεδία βολής,να δειξουν αποθήκες καυσίμων,πυρομαχικών , οπλισμού α και τα σχέδια Άμυνας..σε περιπτωση εισβολής.Όταν η βλακεία συγκρίνεται με το σύμπαν….μην τα ξαναλέμε..

  4. Καλά είχαμε τις δημοτίκες εκλογές τοσο καιρό κ συζητουσατε γι αυτες, ασχοληθειτε με τις βουλευτικες τωρα κ αφηστε το στρατό να κανει τη δουλεια του……..ημαρτον

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ