Νέα διάρρηξη σε επιχείρηση εμπορίας ποτών στον επαρχιακό (Έκλεψαν ακριβά ποτά και πολλά… ψιλά)

15
6067

Νέα διάρρηξη μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκε (μετά την λέσχη στο Ζηπάρι) και σε επιχείρηση εμπορίας ποτών επί της επαρχιακής οδού (νυχτερινές ώρες προς ξημερώματα).

Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε νέα αποθήκη της επιχείρησης (γνωρίζοντας ότι δεν είχαν ακόμη τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας) και έκλεψαν αρκετά ακριβά ποτά καθώς και πολλά ψιλά (μερικών εκατοντάδων ευρώ).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποβαση οι Μετανάστες,οι γύφτοι,εγκληματίες,όλη η σαβούρα του Ντουνιά…σε λίγο θα πλησιάσουμε και τους Παγκόσμια ψυχασθενείς της Κρήτης.Άλλα 2-3 Hot Spot και θα καλυτερεύσει η κατάσταση.Στο νερό κινδυνεύεις απ τα λεοντόψαρα και τα 5αστερόσ..τα,στους δρόμους απ τους ψυχασθενείς οδηγούς,στο σπίτι και στην δουλειά απ τους γύφτους και τους μετανάστες,στις γειτονιές απ την υπερχείλιση του Βιολογικού ,στο ίντερνετ απ τους …αλληλέγγυους και τις ΜΚΟ.

    • Γεια σου ρε γκαθαρόαιμε ΑΡΙΕ που η φυλή σας δεν κλέβει, δεν βιάζει, δεν σκοτώνει! Περίγελοι της ευρώπης κοπρόσκυλα και λαμόγια!

      • Πει τη μοίρα σου..εσυ ανέβη πολύ ψηλά,εσύ καλό άντρωπο,εγκό ντεν έκει πατέρα…τα μαύρα μάτια σου, όταν τα βλέπω συλλογίζομαιαιαια…έφαγκα σκαντζόκοιρο σήμερα…

      • Όλη μέρα στο πληκτρολόγιο να πουλάει ανθρωπιά σ όλους τους κατατρεγμένους και διωγμένους του ντουνιά,το τσεκ απ τη μαμά ΜΚΟ στην τραπεζα και ελεύθερος σκοπευτής..το προφίλ του αλληλέγγυου… μπορεί η Μέκκα να ειναι Ασία, αλλά αυτός Βόρεια θα δείχνει..οι ‘άπιστοι’ Έλληνες είναι οι εχθροί του.οι ξενοφοβικοί ,οι μισάνθρωποι, ενώ αυτός που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο με το αζημίωτο,ειναι πολίτης του κόσμου.. Ισκαριώτη Ιούδα.

      • Όχι σαν τις δικές σου φυλές ,που κάθε ώρα ,κάθε στιγμή βλέπεις ξεκαθαρίσματα λογαριασμών...

        ..ληστείες,βιασμούς,διαρρήξεις,κλοπές,σύσταση συμμοριών,πλιάτσικο,εμπορία ναρκωτικών ,βαριά εγκλήματα,στησίματα για εκκαθαρίσεις,συμπλοκές συμμοριών,βανδαλισμούς,συμβόλαια θανάτου,αποδράσεις φυλακισμένοων,βία,βία,βία,ένοπλη,ότι και να λες ψευτο-αλληλέγγυε,κάθε μέρα θα σου ανεβάζω επίσημα και ένα περιστατικό…απ τους νοικοκοιρέους που υπερασπίζεσαι με το αζημίωτο.
        Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν έτσι, σ αυτό το χάλι για ένα μάτσο ηλίθιους Ισκαριώτες όπως εσύ που με μάσκα την ψευτο-ανθρωπιά,διαλύσατε όλη την Ευρώπη.
        Πάρε ακόμνα ένα χθες:
        https://www.fosonline.gr/plus/epikairotita/article/61299/agria-symploki-dyo-traymaties-o-enas-apo-sfaira-sto-kentro-tis-athinas?fbclid=IwAR2F741ytOCv_QfSM1xNv6gwJAEdwcztO839BCv0wNd2N8e2vDQVYn4c6mΠρωτοσέλιδο,πρώτη είδηση,πρώτο νέο με το που ανοίγει τα μάτια του κάποιος είναι τοπ Αστυνομικό δελτίο και η Εγκληματικότητα από τους κατατρεγμένους μελαμψούς,ακόμα και να σου //////την φαμίλια σου,πάλι εσύ θα τους δικαολογείς.
        Τιποτένιε αριστεροκομμούνι.

      • Πουθενά στον Κόσμο κάποιες ομάδες δεν ενσωματώθηκαν..Έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε δεν προσφέρει και ζει εις βάρος άλλων.
        Είμαι ένοχος για κάτι?
        Αν κάποιοι άνθρωποι αποδεδειγμένα παρανομουν συνέχεια δεν πρέπει να περιορίζονται?

  2. Αφού όλη η βρωμιά έχει μαζευτεί στο νησί. Τα πάρκιγκ βραδινές και πρωινές ώρες γεμάτα γύφτους με απλωμένες μπουγάδες και το κέντρο γεμάτο λάθρομετανάστες . Βρώμα παντού και απλησιά. Μας ρωτούν συνέχεια οι τουρίστες από που μμαζεύτηκαν όλοι αυτοί .

  3. Στην Ελλάδα εισαστε τη σας κάνει εντύπωση!!! Χωρίς κράτος και χωρίς παιδεία τόσα χρόνια!!!

  4. Συνεχίστε να νοικιάζεται τα σπίτια σας σε γυφτοαλβανους και σε γυφτοβουλγαρους και θα πάθετε πλάκα

    • Γεία σου και σένα γυφτοάρειε της αιλλυνικής φυλής που δεν σκοτώνει/κλέβει/βιάζει!

      • συριζαιε ακομα γραφεις σχολια χαχαχαχα τον πινετε τωρα στα λαγουμια σας σωματεμποροι φραγκοφονιαδες η χωρα θα καθαρισει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ