Χαρίκλεια Χριστοφή: Ευχαριστήριο σε ΕΚΑΒ & Νοσοκομείο για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της

2
4815

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου το προσωπικό του ΕΚΑΒ Κω καθώς και το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τους ασθενείς, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου και την διήμερη νοσηλεία μου.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω του Ιατρούς Ε. Καρανίκα και Ν. Μαυροειδή για την επιστημονική ιατρική τους φροντίδα, γνωρίζοντας από παλιά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας κ. Ναθαναήλ για τις πατρικές ευχές και προσευχές του για το καθημερινό ενδιαφέρον του και τις επισκέψεις του σε όλους τους ασθενείς του ιδρύματος.

Καθώς επίσης και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νεκτάριο Γεωργαντή για το ανθρώπινο ενδιαφέρον που επιδεικνύει και είναι πάντα στο πλευρό των ασθενών και των συγγενών τους.

Τέλος, ένα μεγάλω ευχαριστώ σε όλες και όλους τους φίλους για τις επισκέψεις, τα τηλεφωνήματα και το ενδιαφέρον τους.

Να έχετε όλοι την υγεία σας που είναι το πολυτιμότερο αγαθό στον άνθρωπο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαρίκλεια περαστικά και να είσαι πάντα καλά. Είσαι αγωνίστρια και για αυτό σου αξίζουν τα καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.