Αρχική Ειδήσεις Φήμες Τρισάγιο στη μνήμη του Παντελή στο μοιραίο σημείο 1 χρόνο μετά (Pics-Vids)...

Τρισάγιο στη μνήμη του Παντελή στο μοιραίο σημείο 1 χρόνο μετά (Pics-Vids) Εκεί και η Φρόσω.. (ΒΙΝΤ)

0
3902

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παντελίδης – Πλήθος κόσμου έσπευσαν να αφήσουν ένα λουλούδι ή να ανάψουν ένα κερί

Φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελης Παντελίδης, ακριβώς ένα χρόνο πριν.

Από το πρωί, στο σημείο όπου ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία πνοή, έφτανε κόσμος για να αφήσει ένα λουλούδι ή να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη του.

Η οικογένειά του, δε, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποίησε τρισάγιο στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, στο μοιραίο σημείο της λεωφόρου Βουλιαγμένης βρέθηκε και η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, η οποία, ένα χρόνο μετά, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Φρόσω Κυριακού: Βρέθηκε σήμερα στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

 

Froso KiriakouΣήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Η μία από τις δύο συνεπιβάτιδες του, Φρόσω Κυριάκου, φαίνεται πώς ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο.Σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά, η νεαρή νωρίς το πρωί βρέθηκε με άγνωστη παρέα στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελίδης. Όπως αποκάλυψαν άτομα που την είδαν, η Φρόσω με δάκρυα έπεσε στα γόνατα. Μάλιστα, είχε μαζί της δύο ποτήρια σαμπάνια, τα οποία και άφησε εκεί φεύγοντας.Η οικογένεια βρήκε τα ποτήρια, ωστόσο δεν έδωσε σημασία και τα πέταξε όπως τόνισε δημοσιογράφος της εκπομπής.Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα

pantelidis1b

pantelidis4 1

Εκεί όπου έχει στηθεί ένα μνημείο για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σε ηλικία μόλις 32 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην άμορφη μάζα λαμαρίνας στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν επίσης οι Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, σήμερα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες λουλούδια, κεριά, φωτογραφίες και μηνύματα.

pantelidis3 1

Λίγο μετά τις 16:00 τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη, ενώ πολλοί θαυμαστές του τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες του, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο η μητέρα του τραγουδιστή, η Αθηνά Παντελίδη όσο και ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος.

athina pantelidi

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ