Σημάδια βελτίωσης για τον 16χρονο ανιψιό του Στάθη Νικολόπουλου που παραμένει στην εντατική

1
6381

Στιγμές αγωνίας περνάει η οικογένεια του γνωστού προπονητή του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Κω Στάθη Νικολόπουλου καθώς από προχτές το μεσημέρι τραυματίσθηκε σοβαρά από πτώση σε ύψος 6-7 μέτρων ο 16χρονος ανιψιός του.

Όπως, δήλωσε ο ίδιος ο Στάθης Νικολόπουλος στον συνάδελφο Στέργο Χατζηστέργο το παιδί παραμένει στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε λεκάνη και άκρα,  ωστόσο εμφανίζει σημάδια βελτίωσης μετά τα κρίσιμα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα (έγινε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι) και εκτιμάται ότι σύντομα θα του βγάλουν την μηχανική υποστήριξη.

Στην συνέχεια θα πρέπει να γίνει αντίστοιχη επέμβαση στους πνεύμονες που είναι το δεύτερο ζωτικό σημείο που έχει τραυματισθεί και τέλος θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα στη λεκάνη και τα άκρα.

Με τις ευχές όλων, όπως του είπε ο φίλος Στέργος το παιδί να γίνει σύντομα καλά και να ρθει το καλοκαίρι στο νησί για διακοπές και προπόνηση.

Ο Στάθης Νικολόπουλος έμαθε για το σοβαρό ατύχημα ενώ βρισκόταν στη Ρόδο με τον ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΏΝ Κω, παίρνοντας μέρος στο τουρνουά του ΔΟΠΑΡ (Η φωτό είναι από την βράβευση των παλαιμάχων -το βίντεο είναι σε άλλη ανάρτηση- όπου ο Στάθης βράβευσε τον Κώστα Ανδρουλή) και αναχώρησε αμέσως για Ξάνθη.

Πως έπεσε από την οροφή του Κολυμβητηρίου Ξάνθης

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, o 16χρονος που μαζί με τους φίλους του έπαιζε χθες το βράδυ,στις 12:00, στην περιοχή του λιμνίου Ξάνθης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Όταν ενώ βρισκόταν στην οροφή του Κολυμβητιρίου της Ξάνθης (ανέβηκαν όλοι μαζί από κάποιο άνοιγμα) ένα πάνελ φωτισμού (πολυκαρβονικό) υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό και να πέσει από ύψος τουλάχιστον 6-7 μέτρων.

Ο νεαρός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας και με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της υγείας του κρίνεται απο τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή.

Αφύλαχτο και πραγματικά διαλυμένο είναι το κολυμβητήριο της Ξάνθης όπου χθες το βράδυ μια ομάδα 6-7 παιδιών αγόρια και κορίτσια ανέβηκαν στην στέγη του κτιρίου από την σκάλα πρόσβασης.

Σήμερα το πρωί Αντιδήμαρχοι του Δήμου βρέθηκαν στο σημείο για να εξετάσουν τις συνθήκες του ατυχήματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΣΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ