Β. Γεωργούλης: Συνάντηση με Αντιδήμαρχο Κερκυραίων – Δίκτυο συνεργασίας με Κω & υπόλοιπη Ελλάδα στον τομέα του Εθελοντισμού

3
1835

Σήμερα έγινε η συνάντηση μου με τον αντιδήμαρχο Κερκυραίων φίλο Ανδρέα Σκούπουρα.

Στη συνάντηση μας έγινε η πρώτη γνωριμία και το πρώτο βήμα για να ενημερωθώ για το εθελοντικό κίνημα αλλά και την πλούσια δράση της Κέρκυρας σε θέματα που αφορούν τα προβλήματα των Κερκυραίων και όχι μόνο.

Να ομολογήσω ότι έμεινα έκπληκτος όταν ενημερώθηκα ότι αυτή τη στιγμή στην Κέρκυρα λειτουργούν 110 τράπεζες αίματος καθώς και ότι κάθε χωριό  έχει και την δική του, με 2 τράπεζες σε αρκετά χωριά. Επίσης ότι υπάρχουν 9 ειδικά αμαξίδια πρόσβασης στις παραλίες και έρχονται αλλά 4 αγορασμένα εξ ολοκλήρου με πόρους του δήμου Κερκυραίων.

Τις επόμενες μέρες θα έρθω σε επαφή με τη βοήθεια του φίλου Ανδρέα με τους 3 σημαντικούς κατ’ εμένα συλλόγους της περιοχής ώστε να ενημερωθώ για τις δράσεις και να προχωρήσω σε επόμενες κινήσεις (δίκτυο συνεργασίας) από την υπόλοιπη Ελλάδα και φυσικά με την Κω με φίλους και συνεργάτες.

Ευχαριστώ και πάλι τον αντιδημαρχο και φίλο Ανδρέα Σκούπουρα για την εμπιστοσύνη αλλά και για την μεγάλη προσφορά που έχει μέχρι στιγμής στο εθελοντικό κίνημα. Η Κως θα συμμετάσχει στην προσφορά μέσω της παρουσίας μου εδώ στην Κέρκυρα μιας και τόπο κατοικίας αλλάζεις πιστεύω όμως ποτέ και για εμένα η Κως είναι το «πιστεύω» μου!!!!

Βασίλης Γεωργούλης

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ