Θαύμα. “Όρθιος ο 17χρονος απο την Κώ που κόντεψε να πεθάνει στο χειρουργείο”

4
10167

Η ιστορία του μικρού Αντώνη Ταξιάρχη Ματθαίου μας απασχολεί πολύ… Και μας απασχολεί καθώς το παιδί αυτό κόντεψε να πεθάνει απο την αναλγησία των γιατρών στο Νοσοκομείο στην Κώ. Μέσα απο το μπλογκ μου μάθαμε όλοι την διαδρομή του στον θάνατο και πώς οι γιατροί στο ΚΑΤ κατάφεραν να τον επαναφέρουν και πλεόν 6 μήνες περίπου μετά το “ραντεβού του με τον χάρο” ο μικρός Αντώνης δείχνει να επιστρέφει στις καθημερινές συνήθειές του.

 

Ο Αντώνης όμως ήταν τυχερός. Κι αυτό διότι οι γονείς του είχαν την δύναμη και την οικονομική άνεση να βοηθήσουν το παιδί τους. Και όπως κάθε γονιός έτσι και η Άννα Νικολή με τον άντρα της επέλεξαν δυο κορυφαίους φυσιοθεραπευτές τον Γιώργο Αλεξανδρόπουλο και τον Παναγιώτη Αναγνωστάκο, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον μικρό Αντώνη με όλη τους την διάθεση και την προσοχή. Πρόκειται για δυο λαμπρούς επιστήμονες με σπουδές στη Βοστώνη, για δυο Έλληνες που τους επέλεξε πρόσφατα η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα προκειμένου να διδάξουν σε σεμινάρια της ομάδας, δυο παιδιά που έβαλαν στοίχημα με τον χρόνο και τις κακώσεις του νεαρού και τα κατάφεραν.

Το βίντεο που εξασφαλίσαμε είναι απο χθές.

Η μητέρα του νεαρού κλαίγοντας μίλησε στο μπλόγκ μας: “Είναι θαύμα αυτό που ζω. Ξέρετε τι σημαίνει να σου λένε οι γιατροί πώς έχει πειραχτεί ο νωτιαίος μυελός και πώς υπάρχει πιθανότητα να μην περπατήσει ξανά, να βλέπω το παιδί μου ανήμπορο και μετά απο έξι μήνες να πετάει; Είναι θαύμα. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο ΚΑΤ τον Γιώργο και τον Παναγιώτη που επανέφεραν το παιδί μου”.

 

Ο Αντώνης ήταν τυχερός… τα άλλα παιδιά που ζούν σε ακριτικά νησιά όμως;

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην υπερβάλλουμε κιόλας..κόντεψε να πεθάνει…Πριν σχολιασετε αρνητικά τους γιατρούς του Νοσοκομειου της Κω,οι οποιοι πλέον εργάζονται με ελάχιστα μέσα και υλικά αφού το κράτος έχει αφήσει τα νησια και οχι μονο, στο ελεος του Θεου..καλο ειναι να διασταυρωνονται τα γεγονοτα και ο εκαστοτε δημοσιογραφος να ερευνα το θεμα και απο τις δυο πλευρες προτου αναρτησει οτιδηποτε του μεταφερει ο καθενας..Μπραβο που το παλικαρι ειναι καλα..αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα..ολοι οι ντοπιοι ΤΙ κινητοποιησεις κανατε για να εχετε ενα Νοσοκομειο οπως αρμοζει και αξιζει σε ολους?

  2. Το παιδί ότι έπαθε το έπαθε απο ατύχημα που προκάλεσε μόνος του. Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές περί θαύματος και ότι κινδύνεψε κα. Κινδύνεψε γιατι πήρε το αυτοκίνητο ….. Ποιος ακριβώς φταίει …….;

  3. θεωρω οτι το θεμα πηρε μεγαλες διαστασεις που δεν θα γινοταν αν δεν επενεβενε ενας δημοσιογραφος του gossip_tv Nασος Γουμενιδης.Αληθεια ολοι γνωριζετε οτι το νοσοκομειο δεν εχει τον καταλληλο εξοπλισμο.ωστοσο μου γεννιεται μια ευλογη απορια.Που ειναι ολοι αυτοι οι εχοντες και κατεχοντες να διαμαρτυρηθουν.Τωρα ξαφνικα οι γονεις του παιδιου μετα απο αρκετους μηνες το σκεφτηκαν.Θεωρω πως υπαρχει σκοπιμοτητα και ολα αυτα γινονται για λογους καθαρα εντυπωσιασμου!!!Διαβασα σημερα στο μπλοκ του Κ.Γουμενιδη κατα των ιατρων και παντως υπευθυνου.Αληθεια …που ηταν οταν ενα ανηλικο παιδι πηρε κρυφα τα κλειδια του αυτοκινητου.Ας ψαξουν πρωτα να βρουν τις δικες τους ευθυνες…λυπαμαι διοτι το παιδι που το γνωριζω ειναι μια χαρα,και τωρα ζητανε μετα απο πολλους μηνες το δικιο τους?Η λιγα λεπτα δημοσιοτητας?

  4. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας; Μιλάμε για ένα ανήλικο παιδί, που σήμερα 29/6 στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ειπώθηκε ότι υπήρχε και συνοδηγός (θα μπορούσε δηλαδή να πάρει και άλλον στο λαιμό του). Ένα 17χρονο ανήλικο παιδί χωρίς δίπλωμα ή άδεια οδήγησης που απειλεί θεούς και δαίμονες ενώ φταίει εξαρχής. Οι δημοσιογράφοι γιατί προσπερνούν το γεγονός ότι ο μικρός ενηλικιώθηκε πρόσφατα; Η τοπική κοινωνία τι κάνει; Ο διοικητής του Νοσοκομείου τι κάνει; Χωρίς να γνωρίζω τον ιατρικό φάκελο,διερωτώμαι: μόνο το ΚΑΤ μπορούσε να εξυπηρετήσει; Η Ρόδος που είναι δίπλα δεν μπορούσε; Και κάτι ακόμα. Το δικαίωμα για μήνυση δεν παραγράφεται σε 3 μήνες από το συμβάν; Αντί να κατηγορούμε λοιπόν τους γιατρούς να σκεφτούμε ότι το δημόσιο νοσοκομείο είναι στην πρώτη γραμμή σε καταστάσεις που δεν αντιμετωπίζονται ιδιωτικά. Ας κινηθεί νομικά το νοσοκομείο, εγώ εισπράττω συκοφαντική δυσφήμιση κατά των ιατρών από μη έχοντες ιατρικές γνώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ