ΘΛΙΨΗ «Έφυγε» ο Πέτρος Παπαζαχαρίου – 6μμ η κηδεία του στο παλαιό κοιμητήριο Κω

6
6899

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Πέτρου Παπαζαχαρίου (αδελφού της συναδέλφου Μαρίας Παπαζαχαρίου) σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από πολύμηνη ασθένεια που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Παρ’όλα αυτά μέχρι χτες βράδυ έδειχνε αρκετά καλά. Αντεπεξήλθε με ψυχραιμία στον σεισμό (ήταν αυτός που τηλεφώνησε πρώτος στη Μαρία, ανησυχώντας γι’ αυτήν) ωστόσο η υγεία του, όπως φαίνεται, ήταν αρκετά επιβαρυμένη από την φαρμακευτική αγωγή και σήμερα τα ξημερώματα, κατέληξε.

Γνωστός από τον παραδοσιακό ξύλινο φούρνο του στην περιοχή της Καζέρμας και τα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα που έφτιαχνε με πολύ μεράκι, τέχνη και αγάπη.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης και άνθρωπος, φιλήσυχος, προσηνής, δοτικός, καλόκαρδος, μεγαλόψυχος και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά που τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6μμ στο παλαιό Κοιμητήριο Κω του Αγ. Ιωάννη «Επτά Βήματα» (το οποίο ελέγχθηκε σήμερα το πρωί από κλιμάκιο ειδικών και δεν κρίθηκε ακατάλληλο, ωστόσο πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα αναστήλωσης μαζί με τα υπόλοιπα μνημεία).

Καλό ταξίδι Πέτρο!

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο τα παιδιά και όλους τους συγγενείς.

Κουράγιο Μαρία!

  • Αντί στεφάνων η οικογένεια θα διααθέσει τα χρήματα για την επισκευή του Ιερού του Αγίου Νικολάου Κω (ήταν από τους πρώτους που έτρεξε και το είδε μαζί με τον Σεβασμιώτατο).

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ .ΝΑΝΕ ΕΛΑΦΡΙ ΤΟΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΙ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΒΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  3. Θερμά συλλυπητήρια στη Μαρία και την οικογένεια του. Ο Πέτρος ήταν ένας πραγματικός άνθρωπος, από αυτούς που δύσκολα πια βρίσκουμε γύρω μας. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ