ΑΠΑΝΤΗΣΗ Διοικητή Πυροσβεστικής Κω Δ. Γιάνναρη: Κάποιοι έχασαν «νομιμοπαράνομα» προνόμια κι επαναστατούν…

110
4480

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/09/ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΕ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ-.pdf» title=»ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ»]

 

110 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάπως ετσι εξηγούνται ολα…… ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΕΡΤΑ!!!

    • ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ, μια λέξη που μυρίζει συναλλαγές και μπόλικο ΜΕΛΙ... Ξενοδόχοι και επαγγελματίες ξέρουν...

      Όλοι ξέρουμε έναν απλό πυροσβέστη, όταν ήταν στην υπηρεσία, να μεταφέρει φάκελλους με έγκριση πυρασφάλειας κατευθείαν στον ιδιοκτήτη με το αζημίωτο για την μεταφορά…. Αγόρασε πανάκριβο επαγγελματικό ακίνητο ……..αλλά όπως λέει και ο λαός μας, ανεμομαζώματα, ανεμοσκοσπίσματα… έβαλε λουκέτο.

    • Προφανώς φίλε η φίλη δεν έχεις ιδέα απο το τι συμβαίνει στην υπηρεσία και απλά εκφράζεις άποψη δεχόμενος την απάντηση του κ.Διοικητή σαν θέσφατο….είσαι βαθιά νυχτωμένος/η δυστυχώς

      • μαλλον δεν δεχεσαι τους Αριθ=πρωτ ως αληθινούς αν εισαι πυροσβέστης είναι ευκολο να το διαπιστώσεις .

    • ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΈΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΆΝΟΜΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ της ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε ξενοδοχεία και κέντρα διασκέδασης...

      Ας μην βάζουμε όμως όλους τους υπεύθυνους στο ίδιο τσουβάλι. Οι περισσότεροι είναι έντιμοι αλλά μερικοί δικτυωμένοι με………που έβγαζαν παραδάκι με ουρά….

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΠΛΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ.Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ.ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΙΠ… ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΥΠΑΚΟΗ.

    • Εσύ Στρατιωτικέ πως γίνεται κατά τύχη να υπερασπίζεσαι τον Διοικητή που δεν γνωρίζεις πριν προλάβει να βγει καλά καλά ανακοίνωση ειλικρινά απορώ. Δεν γνωρίζεις αλλά παρ’όλα αυτά κάνει καλή δουλειά. Η πολλή ….βλάπτει πτηνό.

      • Κ εσύ είσαι με τους χαμένους φιλαράκι εεε???Ούτε να το κρύψεις μπορεις.!!καλως ηρθες στην πραγματική ζωή..για να εχεις θα πρεπει να δουλεψεις…το τζαμπα πέθανε πριν Χρόνια.παρολαυτα Όλοι οι διοικηταδες σας τάιζαν κ μετά κρίση…αχάριστοι γραφιάδες!!

  3. 6/7 ειναι οι υπάλληλοι οι μηπως 20 υπάλληλοι ;Γιατί δεν έρχεστε κάτω να παρετε απο το συνολο των υπαλλήλων καταθέσεις να το διαπιστώσετε; Γιατί δεν μιλάτε οτι εκκρεμούν 18 ΕΔΕ εναντιον σας οι τέσσερις για ποινικό; Γιατί κατηγορείται παλαιότερες διοικήσεις ενω έχετε 1 χρονο στο νησί και δεν κατηγορησατε κανέναν ;Γιατί βάζετε υπευθυνους πενταετής και καταργησατε τους βαθμοφορους. Γιατι οταν ειρθε η Ένωση συκωθηκατε και φύγατε και πήγατε για καφεδάκι; Μην προσπαθείτε να κερδίσετε εντυπώσεις οταν εκκρεμούν τοσα γιατί;

    • Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχουν και 27 σωστοί για να σβήνουν και καμιά φωτιά όποτε χρειαστεί

      • 20 αυτοί που έχουν πρόβλημα. 10-12 αυτοί που δεν τους έχει αγγίξει ακόμα το πρόβλημα ή για δικούς τους λόγους και κυρίως από φόβο μην τιμωρηθούν αναίτια δεν παίρνουν ενεργά θέση, και 5-6 είναι οι υπόλοιποι 😉 … ξέρεις… οι εκ δεξιών… Όσο για το ποιοι είναι τα λαμόγια ας αρχίσουμε απλά. Εξετάσεις αίματος τώρα 😉 Ωχ.. τι είπα… θα πιάσει ταχυπαλμία μερικούς.. και είναι και σε ηλικία που πρέπει να βάφουν τα μαλλιά για να μην φαίνονται οι άσπρες τρίχες.

        • 2 γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρώνα …πενταετης και μονιμοι εκει εστιαζεται το προβλημα ? τα αλλα δεν τα αναφέρει κανείς . Μηπως σας εχουν βάλει για λαγούς οι πονηροι?

        • …ετσι σου λενε απο Σύρο?Για να σε κρατάνε ..όρθιο?

    • Εσύ πόσα έπαιρνες το χρόνο…Χωρίς να τα δουλέψεις??να υποθέσουμε ότι είσαι από τους ξεβολεμενους…γατάκι…

    • Κ εσύ είσαι με τους χαμένους φιλαράκι εεε???Ούτε να το κρύψεις μπορεις.!!καλως ηρθες στην πραγματική ζωή..για να εχεις θα πρεπει να δουλεψεις…το τζαμπα πέθανε πριν Χρόνια.Να αγιάσει το στόμα του.

    • Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν κλικες αυτο ολοι το ξερουμε , τωρα αν ο συγκεκριμενος διοικητης ηθελε να προωθηση καποια δικα του ατομα αυτο γνωριζουμε γιατι εγινε …

  4. Εσυ που λες την αληθεια οπως εχεις επικεφαλίδα γιατι δεν μας λες για τις ΕΔΕ που εχει διατάξει ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ; η μηπως εισαι απο αυτους που επερναν λεφτα χωρις να τα δικαιούνται;;;;

  5. Συγγνώμη Πόσο καιρό είστε στο νησί
    κ Διοικητά σήμερα ήρθατε εδω και ενάμιση χρόνο τι κανατε;

  6. Ψάξτε και θα τα βρείτε ρωτήστε λίγο και πιο πάνω και θα μάθετε την αλήθεια νιάου γατάκια

  7. Εσύ που κόπτεσαι για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα πόσα παίρνεις για νάχουμε καλό ερώτημα; Δικά σου νομιμοπαράνομα υπάρχουν; Έκοψες λες προνόμια από κάποιους λίγους. Μήπως έχεις ευνοήσει κάποιους λίγους; Για πες μας πόσοι είναι εκ δεξιών και θα κάνουμε εμείς την αφαίρεση από το σύνολο των 47 να βγάλουμε πόσοι είναι οι μεμονομένοι.

    Ερώτημα: Στην Κω τα ταξί τι χρώμα έχουν; Κυκλοφορεί και ένα κόκκινο μήπως;

  8. Άλλους τρεις μήνες και οι ρουφιανοι θα κρύβονται περάστε Καλά τωρα γιατί μετά θα τσούζει!!!!!!!!

  9. Αυτα ειναι υπηρεσιακά θέματα γιατι τα εβγαλε στο ιντερνετ το σωματειο? Αυτα τα προβληματα υπαρχουν σε ολες τις υπηρεσίες, κανένα σωματείο δεν πρσβαλει διοικητές με τετοιο τρόπο, ας κανουν αναφορα στούς αρμοδίους .Σαν συντεχνεία σωματείου εργαζομένων μου φαίνεται.Εδω και ενα χρονο γιατι δεν κανανε παραπονα?

    • κοκότα το σωματείο ζήτησε συνάντηση πολλάκις και ο κύριος γυρνούσε για καφεδάκια και το παιζε υπεράνω…..αναμενόμενη η καταγγελία. ¨Οσον αφορά τις προσβολές κανενα σωματείο δεν προσβάλλει διοικητές με αυτο τον τρόπο, πολύ απλα γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι διοικητές και όσον αφορά την ερώτηση σου γιατί έναν χρόνο δεν κάνανε παράπονα στην επιστρέφω αυτούσια….ενα χρόνο τώρα τα νομιμοπαράνομα προνόμια δεν τα είδε ο κ διοικητής? και έστω ότι τα είδε αργά…γιατί αυτούς που τον γλύφουν, τα ρουφιανάκια του δλδ τους χαρίζει ώρες και τους άλλους που αντιδρούν με την απαράδεκτη συμπεριφορά του τους κόβει ώρες και λεφτά…με το έτσι θέλω, εν μέσω κρίσης???…ρητορικά τα ερωτήματα

  10. Να τα λεμε ολα κυριε νομιμε και τσαμπουκα ποσες ΕΔΕ στην πλατη απο τη Συρο που και εκει μπαχαλο όλα?

  11. Για καφέ παει ο ανθρωπος ρε παιδιά δεν ζητάει να πέρνει λεφτα του δημοσίου τα οποία κάποιοι και κάποιες τα θεωρούσαν αυτονόητα!!! Επερναν 3600 τον χρονο χωρις να τα εχουν δουλέψει!!! Αν αυτο δεν ειναι αχαριστία τοτε τι ειναι;;;;

    • Στα 10 χρόνια 35000 κ στα 15 περίπου 50000…τοσααα πολλά???έχετε πολύ θράσος τλκ…Καλά σας έκανε!!

  12. Έχει ο καιρός γυρίσματα το ποιός έχει δίκιο θα το διαπιστώσουμε σύντομα κοντος ψαλμός αλληλούια!!!!!!

  13. Έρχονται η βαλιτσακιδες υπομονή όλοι για όλους υπάρχει ποιός έχει δίκιο θα το δούμε σε λίγο καιρό μην βγάζετε χολή!!!!!!!

  14. Απο δω και πέρα ομως για να μην εχουν ψευδαισθήσεις κάποιες και κάποιοι που επερναν λεφτα του δημοσίου χωρις να τα δουλεύουν οτι μόλις φυγει αυτος ο διοικητής θα στρώσουν ξανα τα γραφεία τους και θα στήσουν παλι το δικό τους αρχηγείο να ξέρουν οτι η πρώτη καταγγελία που θα γινεται στον εκάστοτε διοικητή θα ειναι ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!!και να δουμε ποσό μάγκας θα ειναι ο νέος διοικητής να τους τα βαζει!!που θα φοβάται και την σκιά του!!! Σκαψατε τον λάκο σας αγόρια και κοριτσάκια!!!!

  15. Καταφερατε και διαλύσατε μια υπηρεσία όλα αυτά τα χρόνια ο κ Γιώργος ηταν υπόδειγμα διοικητή και κρατούσε την υπηρεσία στα ύψη ντροπή.

  16. παιδια μη σκοτωνεστε ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ. Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος του Παναγιώτη. ένορκη διοικητική εξέταση ο καθε κατεργαρης στον παγκο του .απλος οπως απο την κατοχη μεχρι σημερα υπηρχαν Χαφιές (καταδότης) σημερα ρουφιάνοι… δολοπλοκία · δολοπλόκος .τοκογλυφια

  17. Με την πράξη αυτή του Ιούδα μια ακόμη προφητεία εκπληρώθηκε. … το δέντρο που η παράδοση θέλει να είναι αυτό στο οποίο κρεμάστηκε ο Ιούδας τύψεις επέστρεψε τα τριάντα αργύρια στους ιερείς και κρεμάστηκε.εσεις η τεσσερις πεντε αμετανοητη Εχει ο καιρος γυρισματα δυο οψεις εχουν τα νομισματα

  18. Καταρχήν αναφέρεστε για πειθαρχικά παραπτώματα χωρίς να έχει τελεσιδικισει καποια απόφαση .Παρανομα ανεβαζετε στην δημοσιότητα πρωτ. Ε.Δ.Ε. αφού ολα ειναι υπο διερεύνηση και δεν έχει τελεσιδικισει ακόμα κάποιο πειθαρχικό η ποινικό . Προσέξτε γιατί οι αναφερόμενοι έχουν όλα τα δικαιώματα της προσωπικής προσβολής Ευχαριστώ!!!!

  19. Και ξεκατινιάζονται στο ίντερνετ, σκεφτείτε να μη τους το είχανε κόψει κιόλας

  20. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης γράφει πως ο Ιούδας είχε ήδη το πάθος της φιλαργυρίας (12,6). Φαίνεται πως υπέπεσε στο πάθος αυτό και οδηγήθηκε στην απιστία προς το Χριστό. Η φιλαργυρία άνοιξε την ψυχή του στο σατανά, έδωσε δικαιώματα στον πονηρό.

  21. Τι ειναι τα νομιμοπαρανομα; νομιμα η παρανομα; εξηγηστε μας τι ακριβως ειναι. Τα εκοψε απο ολους η απο καποιους; αν τα εκοψε απο καποιους τοτε το εχει ως μεσον εκβιασμου+δεν τον επιασε η ευαισθησια ξαφνικα για τους μισθους του ιδιωτικου τομεα. γιατι τα εκοψε τωρα και οχι απο τη στιγμη που ηρθε;ο ιδιος ως πυροσβεστης η ως αξιωματικος εχει πληρωθει ποτε αυτα τα «νομιμοπαρανομα»; και τελικα μηπως με αυτο καταφερνει να αποπροσανατολισει απο το κυριως θεμα που ειναι η συμπεριφορα του; δικαιουται διοικητης να απειλει οτι θα δειρει+να υβριζει; λιγο περιεργα μας τα λεει ο κ. Διοικητης….

  22. Περαστικά στον θύρα 7…….ετοιμάσου για ταξιδάκι….. στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σχοινί!!!αχαριστε!!!!

  23. Αυτα ειναι υπηρεσιακά θέματα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ το σωματειο? Αυτα τα προβληματα υπαρχουν σε ολες τις υπηρεσίες, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κανένα σωματείο δεν πρσβαλει διοικητές με τετοιο τρόπο, ας κανουν αναφορα στούς αρμοδίους .Σαν συντεχνεία σωματείου εργαζομένων μου φαίνεται.ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ

  24. Παιδιά μην τσακωνεστε εποχικοι.πενταετής.τριετής. μονιμοι πρέπει να γίνουμε ενα μόνο έτσι θα πάει υ υπηρεσία μπροστά ο διοικητής σήμερα είναι αύριο δεν είναι καταλάβετε το κάποια στιγμή εμείς θα είμαστε άλλα 20 χρόνια μαζί σταματήστε την φαγουρα και μην τσιμπάτε στο τυράκι που σας δίνει τώρα γιατί μετά δεν θα μαζεύεται!!!!!

  25. Ο διοικητης χανει το κυρος του με τετοια σχολια εις βαρος του αλλα και οι εργαζόμενοι το ίδιο , ποιος κερδιζει απο την διαμαχη σε μια υπηρεσία που δεν εχει ακουστει εως τωρα ,.κατι επιλιψημο

  26. Είναι κρίμα κ Διοικητά να σχολιάζετε πρώην διοικήσεις που έχουν αφήσει έργο πίσω με ιστορία στον τόπο.

  27. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΤΕ….ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…..ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ….Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ….ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ………..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ…….Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ (ΦΩΤΙΕΣ-ΣΕΙΣΜΟΙ-ΤΡΟΧΑΙΑ) ,ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ……

    • φίλε συμφωνώ μαζί σου αλλά όταν έχεις να κάνεις με νταήδες που νομίζουν ότι η διοίκηση ασκείται με ύβρεις, διάκριση υπαλλήλων, ρουσφέτια, μπούλινγκ, απειλές και αυθαιρεσίες, θεωρώντας ότι είναι στο απυρόβλητο απο τους πάνω και απο τους κάτω τ, στηριζόμενος σε γνωστούς στα ψηλά κλιμάκια για καθυστέριση η θάψιμο πολλών ΕΔΕ και αναφορών παραπόνων…τότε η μόνη λύση είναι η δημοσιόποιηση…για να σπάσει το απόστημα που λυμαίνεται χρόνια την πυροσβεστική οικογένεια. ¨Οσο για το αν το Πυροσβεστέικο δουλεύει η κάθεται μιλάν τα έργα του…

  28. Για να δημοσιεύει το σωματείο την επιστολή επιθυμεί σαφώς να πάρει δημόσια έκταση ένα ενδουπηρεσιακό πρόβλημα . Αν πάρει έκταση σημαίνει αγανάκτηση .Επίσης ,η δημοσιοποίηση σημαίνει έρευνα . Την έρευνα φυσικά δεν θα την ζητούσε αυτός που έχει λερωμένη τη φωλιά του . Επιπλέον , εφόσον ο διοικητής δεν αρνείται ότι ειπώθηκαν από μέρος του οι εκφράσεις ………..τα συμπεράσματα δικά… μας.

  29. Σωστός ο kos καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται γιατί τοσο πανικός κ Διοικητά οτι ισχύει θα φανεί κοντογιορτη που λένε και στον τόπο μας!!!!!

  30. Πως γίνεται σε μία υπηρεσία σε όλα τα γραφεία να υπάρχουν πενταετής και η βαθμοφοροι να πηγαίνουν στα βουνά. Άραγε κανονισμοί δεν υπάρχουν; Η μήπως όσοι ειναι δεξια εκ του Πατρός θα τρώνε καλά και οι άλλοι στην γκιλοτίνα!!!!!

    • γινετε πολυ ευκολα συμφωνα με τον κανονισμο..αφου οι μονιμοι δεν θελαν να πανε στα γραφεια πηγαν οι 5ετης,οπως επισης οι μονιμοι δεν θελουν να πανε στα βουνα το καλοκαιρι γιατι δεν εχει ερκοντισιον απλα πραγματα,οι μονοι που δουλευουν ειναι οι 5ετης και οι συμβασιουχοι το καλοκαιρι εδω και πολλα χρονιααααα, απο αυτους σβηνουν οι φωτιες εξω και μετα πανε τα κοκκορακια που ειναι και καλα για τις αστικες φωτιες….οι 5 ετης δεν εχουν καμια σχεση με την ολη φασαρια και μην τους πιανετε στο στομα σας διοτι ολοα τα χρονια τιμουν το ψωμι που τρωνε και με το παραπανω…5 χρονια με μια στολη φιλε μου το ξερεις αυτο?

      • «Πυραγέ» πενταετή φυσικά υπάρχουν πενταετείς που τιμούν το ψωμί που τρων και ευτυχώς είναι η πλειοψηφία. Όπως υπάρχουν και μόνιμοι που τιμούν το ψωμί τους και μόνιμοι που δεν το τιμούν. Άλλοι όμως βάζουν τις σφυρίχτρες, τα καρπούζια, τις τέντες τις φωτογραφίσεις και τα ενοικιαζόμενά τους πάνω από την δουλειά που υποτίθεται τιμούν. Και αν τους καλέσεις για κάνα έκτακτο τυχαίνει να έχουν βρεγμένη στολή γιατί την έπλυναν ή κάνουν τον κακό χαμό γιατί είχαν να παν να πουλήσουν τις καρπούζες. Άλλοι βγαίνουν ατσαλάκωτοι από σεισμούς και φωτιές. Άλλοι παραπονιούνται γιατί «δεν έχει τουαλέτα στο σικαμίνι». Άλλοι έκαναν τα πάντα να σταματήσουν να βγαίνουν περιπολικά. Άλλοι έκοβαν βόλτες για καφεδάκια, ποτά και ηλιοβασιλέματα εν ώρα υπηρεσίας με το κόκκινο αμαξάκι. Σωστά κε Καθαρέ που «έκοψες τα προνόμια των προνομιούχων»; . Και μάντεψε από ποια πλευρά του πατρός βρίσκονται αυτοί οι 4-5 άλλοι. Πρόσεχε λοιπόν τι λες… άλλε «πυραγέ»…

        • Όλες οί διοικήσεις είχαν κ έχουν κ θα έχουν αυτούς που γουστάρουν για τη βόλτα τους..Για το ηλιοβασίλεμα.Για το καφεδάκι τους κ για ότι γουστάρει ο κάθε διοικητής..Αυτό είναι το πρόβλημα σας..μη δείτε άλλους να περνάνε καλύτερα από σας!επηρέασε εσένα σε κάτι που βγηκε με συνάδελφό για οποιοδήποτε λόγο??Αρνούμαι να πιστέψω πυροσβέστης οτι αρνήθηκε την επιφυλακή.θες να μας πεις τον αριθμό περιπολικών που έκανες??Να έχουμε κ σύγκριση σε αυτά που λες.Όσο για τις δεύτερες δουλειές πολύ καλά κάνουν…Ακόμα κ αυτό σε πειράζει συνάδελφε??Τουλάχιστον στο κόκκινο αμαξάκι δεν μπαίνουν καρπούζια τέντες…μονο λάδια κ ελιές!Όσο για τον αριθμό που αναφέρεις να δούμε όταν έρθει η ώρα πόσοι θα πουν ότι είχαν πρόβλημα με τον Διοικητή!

        • οποτε φιλαρακι μονιμε το προβλημα σου ειναι οι πεναετης οχι η Διοικηση ε? σε χαλαει που κανουν αλλη δουλεια ρε τσουτσεκακι? βλεπα μην πατησεις την μπανανοφλουδα και σκονταψεις φλωρε που βγαζεις ολο το κομπλεξ σου βυσματια για πισω εχει η αχλαδα την ουρα?για πες μας ρε τσουτσεκακι που πιανεις στο μικροβιασμενο σου στομα τους 5ετης ποσες φορες εκανες το κοροιδο στις δασικες φωτιες? ποιος εχει κανει εργα ρε τσουτσεκι μεσα στην υπηρεσια ολα αυτα τα χρονια ποιος την εβαφε ποιος εφτιαχνε τα υδραυλικα εσυ ρε ακαματη?δεν ντρεπεσε λιγο που κοπροσκυλιαση σου θες να την ριξεις στους 5 γυφτο ουστ ρε…

        • Καθένας έχει δικαίωμα να κάνει παρέα με όποιον κάνει κέφι. Το αν κάποιος περνάει καλά όμως δεν πρέπει να εξαρτάται από το εάν έχει την εύνοια του Δ/τή. Και ναι είναι πρόβλημα να περνάς καλά εις βάρος των άλλων. Το ότι άτομο ορισμένο σε υπηρεσία πάει να πιει ποτάκι δεν επηρεάζει λες; Μείον ένας στην ήδη αποδυναμωμένη βάρδια. Και ο μισθός μισθός. Παραδέχεσαι ότι χρησιμοποιείται υπηρεσιακό όχημα για καφεδάκια. Δικαιούται να χρησιμοποιεί υπηρεσιακό όχημα για όλες του τις μετακινήσεις; Πλήρωνε φορολογούμενε τι βόλτες. Η δεύτερη δουλειά και η αφαίρεση θέσης εργασίας από έναν άνεργο είναι κάτι νόμιμο; Ας απαντήσει ο νομιμοπαράνομος. Πόσο μάλλον όταν η δεύτερη δουλειά είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Όταν έρθει η ώρα,ακόμα και οι λίγοι που μείνατε να τον γλύφετε άλλα θα λέτε γιατί θά χετε καταλάβει ότι χάνει την εξουσία του,άρα και σεις τα προνόμιά σας. Έχετε ήδη όμως εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια των συναδέλφων σας κοιτώντας το τομάρι σας και αδιαφορώντας για το συνολικό καλό.

        • Σικαμίνι σήματα σου αδερφήστικα…αν δεν φορας στριγκακι κατω απο το παντελονι ελα να μου τα πεις καταπροσωπο αυτα που εγραψες για μενα…και θα σου εξηγησω εγω πολλά για την τουαλετα..δεν θα πληρώσουμε τη νυφη ατομα που δεν ειχαν ιδεα για πολλα πραγματα καταλαβες αδερφουλα? Αλλα τετοιο στρακιπου που εισαι ανωνυμα θα ρουφιανευεις….

        • Επειδη καταλαβα ποιος εισαι μεινε μακρια μου γιατι θα γινει…..και ξερεις οτι δεν μασαω τίποτα…αλλα εισαι πολυ γελοίος που ανακατευεσαι χωρις να εχεις δουλεια με το θεμα και εμπλεξες ολους του δηθεν φιλους σου και συναδελφους σου…..υκλη!

  31. Σε λιγο θα αρχίσουν και πι καταγγελίες και στα μαγαζιά που κάνουν δεύτερες δουλειες οι πυροσβέστες και τοτε θα δουμε τι όμορφα που θα ειναι!! Αλλα τοσο ειναι το μυαλο σας !!!!!

  32. Ρε παιδιά Αυτός είναι Άγιος να πάμε να του ανάψουμε και μια λαμπάδα ισα με.το μπόι του Μ……..ς λέει η πανελλήνια Ένωση για ενα δύο πυροσβεστακια θα ασχολούμαστε στον παράδεισο εδω εχει και μέλι εκτός απο μήλο κατι ήξερε και έλεγε ο ποιητής.

  33. ΑΡεε πόσο γάτα είσαι … και εφυγες ..φορτωμένος και τους εχεις βαλει και τρωγονται .Αν δεν υπηρχαν τα κοροιδα πως θα ζούσαν οι εξυπνοι..Αντε καλές πτήσεις .

    • Ρε φίλε Πόσο δίκιο έχεις. Έτσι επιζούν τα λ….. σπέρνοντας εμφύλιο.
      Ο τύπος κάνει για πολιτικός

  34. Μάλλον έχει μελι η καρέκλα για κάποιους μέσα στα γραφεία και δεν την αφήνουνε με τίποτα κρίμα!!!!!!

  35. Σας είδαμε και στη μεγαλη φωτιά στο καστρο απο κάτω.
    Χάσατετη μπάλα και παραλίγο να κάψετε την Καρδαμαινα. Είναι τυχαίο που και όλοι οι εθελοντές σας αποστρ’εφονται. Ήρθαμε για να βοηθήσουμε και δεν ξέρατε τι σας γινόταν. Και έχετε το θράσος μετα απο ενα χρονο να αναφέρεστε σε παλιές διοικησεις που δούλευαν τα πάντα ρολοι….τα ίδια και στη Σύρο.

  36. Προσοχή Προσοχή παρακαλώ η πτήση ετοιμάζεται για προσγείωση στην πόλη της Κω coming soon.

  37. Και δεν είναι η μόνοι….που να δείτε σε εμάς ,κάποιοι δεν πατάνε και καθόλου.Βγάζουν και πουλάνε τσαμπουκά ..εχουν βιτρίνα τον συνδικαλισμό ,κάνουν δυο δουλειές (εκεί που άλλοι οικογενειάρχες πεινάνε)κάθοντσι σπίτι τους και τα οικονομάνε γερά…μόνο να γαυγίζουν ξέρουν..θα έπρεπε να βγούμε να καταγγείλουμε τόσο ανάξιους συναδέλφους αλλά αυτοί είναι θρασύμια και δυστυχώς οι περοσσότεροι από εμας κότες…

  38. Ρε παιδιά χαλαρώστε σας έκανε ένας διοικητής να τσακωνεστε μεταξύ σας ήρεμα κοντός ψαλμός αλληλούια έρχονται τσουναμια απο εβδομάδες.

    • Αυτό ξέρεις…σε πληροφορώ κάνεις διοικητής δεν κατάφερε κάτι τετοιο…μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους!!

  39. Σωστός ο πενταετής έχει δίκιο αλλά κάτι ξεχνάει έχεις πάει αγόρι μου Αθήνα σε υπηρεσία να δεις τα καθήκοντα σου για να σου υπενθυμίσω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα 15 ωρο αυστηρό στο Δάσος και όταν υπάρχει έλλειψη μονίμων στην υπηρεσία τότε εκτελούν χρέη εντός. Για να μην ξεχνιόμαστε απλώς μερικοί και εννοώ πολύ λίγοι γίνατε οντως πυραγοι.

    • ασε ρε φιλαρακι τωρα πας εσυ να το παιξεις εξυπνος..εσεις που ειστε 15 χρονια αεροδρομιο ακαπνοι πουλατε τωρα μουρη στους 5ετης? να πας εσυ στην Αθηνα να σε δουμε αν θα αραζεις μεσα στο ΚΨΜ να τα ξυνεις αντε κανε μας τη χαρη

  40. Καρπουζια τεντες ενοικιαζόμενα ελιές σφυριχτρες ντιλιβερι μηχανικοί ομπρέλες τσεκαδοροι σεκιουριταδες από ολα έχει ο μπαξές οταν δεν ενοχλούν ολα Καλά Οταν όμως δημιουργούν προβλήματα τότε ξεκινανε τα τσουναμια!!!!!!

  41. Ρε παιδιά να μην γράφουν αυτοι που έχουν πανω από μισο μυριο στις τράπεζες και που φτιάχτηκαν ξέρετε εσείς.Ας μιλήσει κανένας άλλος!!!!!!

  42. 2 γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρώνα …πενταετης …και μονιμοι…. εκει εστιαζεται το προβλημα ? τα αλλα δεν τα αναφέρει κανείς . ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ?

  43. ΓΙΑ στα χερια του …. ….Οι αναμνησεις ξαναγυριζουνε …(βοσκοπουλος ) και μου θυμιζουνε τα περασμένα …

  44. ολα αυτά τα κάνει ……,ετσι έκανε και με τον προηγούμενο με ανώνυμες καταγγελίες ,με το τσιράκι του … για να γίνει εδάφους έβαλε τα πρόβατα να μαλώνουν.Τα πρόβατα φοβούνται το Λύκο ΑΛΛΑ ο βοσκός τα πάει στο χασάπη.. Ο νοών Νοήτω .

  45. Για μάγειρας καλός Είσαι ρε μεγάλε. Αλλα …. τα έκανες σκ…..
    Σε είδαμε και στη μεγαλη φωτιά στο καστρο απο κάτω.
    Είναι τυχαίο που και όλοι οι εθελοντές σε…..

  46. η χαρα του ……..ειναι τώρα για αυτον δουλευουν τα τσιράκια με τα σουβλακια σ καιρό τώρα , σκσβουν ,σκαβουν ειναι πολλα τα λεφτά Άρη ………αφηστε τα προβατα να μαλωνουν…

  47. Ρε κόψτε τις Μ………. και μην βγάζετε χολή η καλύτερη Διοίκηση ηταν επι Τσ…… ο καινούργιος τα έκανε σ……. Σταματήστε να τσακωνεστε μεταξύ σας έλεος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ