Γάμος αλά… Μουντιάλ με γιγαντοοθόνες για τον δήμαρχο Γλυφάδας

0
806

Έβαλαν καρεκλάκια στον προαύλιο χώρο του ναού για τους πολίτες  – Κουμπάροι ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου και η σύντροφός του, Εύα Ντογιάκου, κόρη του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, με κουμπάρους τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και την σύζυγο του Νατασσα Παζαΐτη .

Ο δημαρχος Γλυφάδας, ο οποιος θα πρεπει να σημειωθεί ότι εχει επιδείξει σημαντικό έργο στα νότια προάστια, δίνοντας μάλιστα σε δύσκολους καιρούς  επίδομα 5.000 ευρω  στις πολύτεκνες μητέρες, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους εκατοντάδες προσκεκλημένους που δεν χωρούσαν στην εκκλησία, έδωσε εντολή να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες στον περίγυρο του ναού, μαζί και καθίσματα προκειμένου οι δημότες να παρακολουθήσουν την γαμήλια τελετή με άνεση σαν να παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα .
Πίσω απο τις γιγαντοοθόνες ήταν τοποθετημένες οι δεκάδες κούτες με τις μπομπονιέρες για να μοιραστούν στους πολίτες  της Γλυφαδας ώστε ουδείς να φύγει δυσαρεστημένος απο την εκκλησία .

IMG_4268
IMG_4269
IMG_4270
4512296_2
4512289_2
4512288_3
4512286_3

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με τον Κώστα Καραμανλή να αναλαμβάνει «χρέη» κουμπάρου.

Πλήθος κόσμου στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα:

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας παντρεύτηκε τη δικηγόρο Εύα Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και του δικηγορικού κόσμου.

Ανάμεσά τους ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Νίκος Δένδιας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Επίσης, στον γάμο βρέθηκαν ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ