Φωτιές στην Αττική: Νύφη με σοβαρά εγκαύματα, αγνοείται ο άντρας της – Χωρίστηκαν ενώ έτρεχαν να σωθούν

0
1387

Τα στελέχη μάρκετινγκ Zoe Holohan και Brian O’Callaghan έκαναν μήνα του μέλιτος κοντά στο Μάτι όταν ξέσπασαν οι φονικές φωτιές. Προσπαθούσαν να φύγουν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν όταν ξέσπασε η φωτιά και σύμφωνα με την Dailymail χωρίστηκαν.

«Επικρατούσε απόλυτο χάος. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο και βρέθηκαν στη φωτιά. Μπήκαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο αλλά υπήρχαν φλόγες και από τις δύο πλευρές. Αναγκάστηκαν να βγουν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Χωρίστηκαν μέσα στους καπνούς και τις φλόγες.

Η Zoe έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι και τα χέρια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο άντρας της αγνοείται» δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι. Η Zoe αναρρώνει στο νοσοκομείο και η οικογένεια και οι φίλοι τους περιμένουν νέα για τον Brian O’Callaghan-Westrop.

Θρίλερ μετά τον μήνα του μέλιτος στο Μάτι

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι επέλεξε για μήνα του μέλιτος την Ελλάδα, καθώς η Zoe ενδιαφερόταν για τον πολιτισμό από τότε που ήταν φοιτήτρια. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας παρέχει βοήθεια στη Zoe και οι ελληνικές ομάδες έρευνας αναζητούν τον άντρα της.

Η φωτιά οδήγησε εκατοντάδες ανθρώπους στην παραλία σε μια προσπάθεια να σωθούν από τις φλόγες που πλησίαζαν. Τρομοκρατημένοι έτεχαν να σωθούν. Περίπου 700 άνθρωποι διασώθηκαν με βάρκες, ενώ άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί.

Η πόλη στο Μάτι έχει καταστραφεί από την πύρινη κόλαση που έστειλε στον θάνατο 79 ψυχές.

Πηγή: Mirror

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.