«Βόμβα»: Παραιτείται ο Θεοδωράκης από την ηγεσία του Ποταμιού

5
268

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκης στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού» εισηγήθηκε να μην κατέβει το κόμμα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Στ. Θεοδωράκης είπε ότι θα ακούσει τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα για να εκφράσει την τελική του άποψη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπαίνει στην συνεδρίαση της Π.Γ. του Ποταμιού

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ο ίδιος δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή μετέχοντας σε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος στις εκλογές του Ιουλίου. Στην ουσία ο κ. Θεοδωράκης με αυτό τον τρόπο βάζει τέλος στην πολιτική του καριέρα.
Ο Γιώργος Μαυρωτάς

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκης εισηγήθηκε να δοθεί το «δαχτυλίδι» της ηγεσίας του Ποταμιού, στον Γιώργο Μαυρωτά.
Πηγή: iefimerida.gr –

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

    Οι δύο άντρες συναντήθηκαν για περισσότερη από μία ώρα στα γραφεία του Κινήματος στην οδό Σεβαστουπόλεως. Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

  2. Για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι «το Ποτάμι πιστεύει στην ανάγκη για πολιτική αλλαγή και πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει μια φιλελεύθερη, σύγχρονη, ευρωπαϊκή κυβέρνηση» και πρόσθεσε «έχουμε θέσει πέντε προτεραιότητες για τη συνεργασία μας με κάποιο κυβερνητικό κόμμα. Αυτές θα βάλουμε στο τραπέζι την επομένη των εθνικών εκλογών και με βάση αυτές θα αποφασίσουμε πως θα πορευτούμε».

  3. Πολιτικοί μιας χρήσεως με συγκεκριμένη αποστολή. Δεκανίκια του Σύριζα και αυτός και ο Λεβέντης και οι ΑΝΕΛ. Έδωσαν τις παραπάνω ψήφους που χρειαζόντουσαν για να περάσει το προσύμφωνο των Πρεσπών.
    Ο επόμενος λαγός της πολιτικής είναι ο Βελόπουλος που ω του θαύματος παρελαύνει από όλα τα κανάλια για να τον μάθουμε καλά.

  4. αυτο που κουβαλουσε μαζι του και στην διαφήμιση, πριν την κανει. Αμε στο καλο, να μην μας γραφεις, ετσι κι αλλιως εμεις γραμμενο θα σε εχουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ