Κρήτη: “Κόβουν” την ανάσα οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στην Αγία Πελαγία – Χωρίς τέλος η τραγωδία στην άσφαλτο! (pics)

0
2676
Στο αίμα βάφτηκε η Κρήτη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με μια γυναίκα να χάνει την μάχη με τον θάνατο μετά από τροχαίο που έγινε στον ΒΟΑΚ.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ρεύμα προς το Ρέθυμνο, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν σύμφωνα με το politica.gr ένα όχημα επιχείρησε να κάνει αναστροφή – προερχόμενο από το Ρέθυμνο – για να μπει στο πρατήριο υγρών καυσίμων με αποτέλεσμα να υπάρξει μετωπική σύγκρουση με διερχόμενη μηχανή.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα μία νεαρή γυναίκα να χάσει τη ζωής της και 2 ακόμη άτομα να τραυματιστούν. Η άτυχη γυναίκα που ήταν συνοδηγός της μηχανής, εκτινάχθηκε από την θέση της με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ενώ ο οδηγός της μεταφέρεται στο Βενιζέλειο με σοβαρά τραύματα.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η μηχανή καρφώθηκε στην πόρτα του συνοδηγού του ΙΧ το οποίο λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ανετράπη.

Παράλληλα, τραυματίστηκε και ένας ακόμη άνδρας 60 ετών που επέβαινε στο ΙΧ και ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πλευρά και την ωμοπλάτη.

Δείτε φωτό από το φρικτό τροχαίο

πηγή φωτό: neakriti.gr
πηγή φωτό: neakriti.gr
πηγή φωτό: neakriti.gr
πηγή φωτό: neakriti.gr

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα καθώς ο αριθμός των νεκρών στην Κρήτη ανέρχεται πλέον στους 47 από την αρχή του έτους.

πηγή φωτό: politika.gr
πηγή φωτό: politika.gr
πηγή φωτό: politika.gr

Εξαιτίας του τροχαίου η Εθνική οδός έκλεισε για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές 2-3 χιλιομέτρων

fφωτό εξωφύλλου: neakriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ