Απίστευτες εικόνες συνωστισμού παρουσία βουλευτών σε γλέντι στην Αλίαρτο

0
126

Σάλος στο Facebook που δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την εκδήλωση – Το γλέντι είχε αρχικά ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού ωστόσο ο αθλητικός σύλλογος που το διοργάνωσε έκρινε ότι τώρα «ο κίνδυνος μετάδοσης έχει ελαχιστοποιηθεί»

Έντονος συνωστισμός παρατηρήθηκε στην Αλίαρτο σε γλέντι που έγινε παρουσία βουλευτών, αλλά και του δημάρχου Λειβαδιάς.

Πρόκειται για εκδήλωση του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Αλιάρτου με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα και όλους τους κατοίκους της πόλης σε «μια μοναδική βραδιά για κέφι και διασκέδαση».

Μάλιστα η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, όμως η ρευστή κατάσταση και ο φόβος μετάδοσης του φονικού ιού, είχε οδηγήσει τους ανθρώπους του Α.Ο Υψηλάντη στην απόφαση να την αναβάλουν με σκοπό να την πραγματοποιήσουν όταν τα πράγματα θα ηρεμούσαν.

Έκριναν λοιπόν, ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνουν το γλέντι στην πλατεία της πόλης, καθώς βάσει των εκτιμήσεων τους, «ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού έχει ελαχιστοποιηθεί».

Δεν τήρησαν μέτρα προστασίας και δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Facebook

Μάλιστα δεν μπήκαν καν στο κόπο να οργανώσουν την εκδήλωση, τηρώντας τα σχετικά μέτρα προστασίας. Δηλαδή, να κρατήσουν αποστάσεις στα τραπέζια και να μην συνωστίζονται στη πίστα. Έκαναν ακριβώς το αντίθετο, δημοσιεύοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του Α.Ο συλλόγου Υψηλάντη στο Facebook με αποτέλεσμα να δεχθούν ουκ ολίγα επικριτικά σχόλια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι όχι μόνο δεν παρενέβησαν αντικρίζοντας τις εικόνες του μεγάλου συνωστισμού, αντιθέτως, συμμετείχαν στο γλέντι με τον κόσμο σα να μην τρέχει το παραμικρό. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν, ο βουλευτής της Ν. Δ Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας

glenti-voiwtia__1_
glenti-voiwtia__8_
glenti-voiwtia__9_
glenti-voiwtia__5_
Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας μετείχε στο γλέντι
glenti-voiwtia__2_
Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας
glenti-voiwtia__3_
Ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλεγκας
glenti-voiwtia__4_
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου
glenti-voiwtia__6_

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ