ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Χρ. Σαπουλίδου από ΔΣ ΕΓΕ Κω «Αν η λεκτική διατύπωσή μου ήταν ατυχής ζητάω συγνώμη…»

10
858

 

Κως , 17-10-2016

Προς την

Πρόεδρο της ΕΓΕ-Παράρτημα Κω

Κα Μαίρη Φάκκου

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την με πόνο ψυχής παραίτηση μου από την θέση της Γραμματέας της της ΕΓΕ –Παράρτημα ΚΩ καθώς αναγνωρίζω οτι η αυθόρμητη παρέμβαση μου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μας για την ΑΓΑΠΗ προκάλεσε την αντίδραση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ και κατ εμου και κατα της ΔΕ της ΕΓΕ ΚΩ .

Αν η λεκτική διατύπωση της διαφωνίας μου ήταν ατυχής ζητάω συγνώμη για τον αυθορμητισμό μου επί της ουσίας όμως αναλαμβάνω την ευθύνη όσον αφορα την άποψη που διατύπωσα και εξακολουθώ να έχω ότι η ΑΓΑΠΗ είναι πανανθρώπινο, εξελικτικό και βιολογικό κεκτημένο του πολιτισμού μας και ότι κανένα ιστορικό, θρησκευτικό ,πολιτικό ,κοινωνικό σχήμα δεν δικαιούται την μονοπώληση του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΓΕ ,όλα τα μέλη της ΔΕ και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Μαίρη Φάκκου για την μοναδική εμπειρία ζωής για συλλογική δράση ,για προσωπική ανάταση και επιμόρφωση, για ποιοτική κοινωνική προσφορά ,για την αγωνία και τους αγώνες τους για τα γυναικεία και τα ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα .

Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα ενεργές , παρούσες , δραστήριες , ακούραστες και κυριως ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ . Να κοιτάζεστε στα μάτια …..

Με εκτίμηση

Η Γραμματέας ΕΓΕ –Παράρτημα Κω

Χρυσούλα Σαπουλίδου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετανόησε η παρακαθήμενη του Νικολάκη, την πέταξε όμως την αγενή ... στον παπά.

    Μαζεύτηκε η κυρία αλλά ξεσάλωμα ο παρακαθήμενος στην παρακαθήμενη. Τώρα θα μας αναλύσει τα ευαγγέλια και θα αμολά παπα… για να κάνει επίδειξη γνώσεων.

  2. Κυρία παρακαθήμενη, με πόνο ψυχής θα πρέπει να προμαζέψεις τον σύζυγο, ξεσάλωσε επικίνδυνα...

    Βρήκε αφορμή να βγάλει τα απωθημένα του και να μας αραδιάζει την μισή Αγία Γραφή. Δάσκαλος που δεν σεβάστηκε τα ράσα αν και παπαδοπαίδι έχει ανάγκη της ιατρικής επιστήμης…

  3. Μα το λέει και το όνομα τους ΕΓΕ στην γλώσσα του κοσμάκη. Πως να αντέξει και να μην παρασυρθεί η γραμματέας

  4. Δεν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση της μετά από παρέμβαση του ΣΟΥΡΑ.

    Είναι το μόνο σωματείο που ελέγχει ακόμα και τώρα που ασχολείται με τα οικιακά. Θέλει να το ελέγχει οργανωτικά και πολιτικά για τα κουκιά. Μόνο η ΡΟΥΦΑ και οι ΕΓΕ του έμειναν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.