Πετρούνιας: Ακροβατικό ζεϊμπέκικο μετά το παγκόσμιο, Μιλλούση, Nomads [video]

1
827

Με ένα… ακροβατικό ζεϊμπέκικο γιόρτασε τη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Μόντρεαλ, ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών», Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο, σκορπίζοντας χαρά και υπερηφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Ο Ολυμπιονίκης, όπως φαίνεται και στο βίντεο, χόρεψε το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δεν πάω πουθενά», ενώ προκάλεσε το έντονο χειροκρότημα, όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας… «τούμπες»!

Σε ελληνικό εστιατόριο στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ γιόρτασε ο Λευτέρης Πετρούνιας τη σπουδαία νίκη του μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής χόρεψε μάλιστα το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δε πάω πουθενά».

Τη βραδιά του εορτασμού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό Greek Vision, από τον εκδότη του Παντελή Στεφανίδη για να τιμήσει όλη την αποστολή που έφερε εις πέρας αυτόν τον άθλο με πρωτεργάτη τον 26χρονο αθλητή, σύμφωαν με το greekvision.media.

Ήταν όλα τα μέλη της αποστολής μαζί για να γιορτάσουν το μετάλλιο. Ο προπονητής του Πετρούνια Δημήτρης Ράφτης, ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Βασιλειάδης και φυσικά ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, χορεύοντας ζεϊμπέκικο, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στη κυριολεξία τούμπες στον αέρα.

 

 

Από το πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια έλειπε όμως η πρώην σύντροφος του Βασιλική Μιλλούση, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία αυτόν τον καιρό αγωνίζεται στο Nomads στις Φιλιππίνες.

Τον περασμένο Ιούνιο, Πετρούνιας – Μιλλούση χώρισαν μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, ενώ πριν τον χωρισμό οι δυο τους συζούσαν.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος αθλητής και η κατά επτά χρόνια μεγαλύτερη του πρωταθλήτρια χώρισαν σεμνά και διακριτικά, λίγο πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν την 1η Ιουνίου, σε club της παραλιακής, σε πάρτι φίλου τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ