Με νεγκλιζέ στο κρεβάτι η απελευθερωμένη εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία

0
503

Στην υποκριτική φαίνεται πως έχει στρέψει πλέον σοβαρά το βλέμμα της η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία.

Η 21χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποκάλυψε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο ταλέντων Untitled Entertainment, το οποίο εκπροσωπεί πρωτοκλασάτα ονόματα του κινηματογράφου, όπως ο Τζάρεντ Λέτο, η Κέιτ Χάντσον, ο Αστον Κούτσερ, η Ολίβια Γουάιλντ και η Ελίζαμπεθ Μπανκς. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου το νεαρό μέχρι πρότινος μοντέλο έβαλε την επωνυμία του πρακτορείου δίπλα στο όνομά του, ενώ φρόντισε να μην περάσει απαρατήρητη η ανανέωση του βιογραφικού του, αναρτώντας την πιο σέξι selfie του μέχρι στιγμής. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και φορώντας σέξι μίνι νεγκλιζέ, η Μαρία Ολυμπία φαίνεται να φωτογραφίζει το είδωλό της στον καθρέφτη της ντουλάπας της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η «στροφή» από το μόντελινγκ στην υποκριτική έρχεται μετά τη συμμετοχή της στη νέα μικρού μήκους ταινία που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γουόρεν Ελγκορτ, αδελφού του γνωστού ηθοποιού Ανσελ Ελγκορτ, με συμπρωταγωνίστριά της την κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σιστίν Ρόουζ. Η υποκριτική φαίνεται ότι ρέει στο αίμα της τέως βασιλικής οικογένειας, αφού και η θεία της, η Θεοδώρα και ο αδελφός της Αχιλλέας-Ανδρέας ασχολούνται με αυτήν.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ