Ο Γιώρκας γυμνός και «σκνίπα» στη Συγγρού

0
859
«Δεν σταματούσα να πίνω. Σκοπός ήταν η μέθη. Έπινα για να χαθώ, να φτιαχτώ. Είχα πόνο»

Η σκοτεινή πλευρά της ζωής του νικητή του «X-Factor» μετά την ξαφνική δημοσιότητα

Με νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εθισμό του στο αλκοόλ, τις κρίσεις πανικού και τις σκοτεινές στιγμές του παρελθόντος του επανήλθε ο Λούκας Γιώρκας.

Ο τραγουδιστής, αψηφώντας τους κανόνες της showbiz, βγήκε μπροστά και μίλησε ειλικρινά για όσα χρειάστηκε να παλέψει επί χρόνια, όλα «δώρα» της ξαφνικής και μεγάλης δημοσιότητας μετά τη νίκη του στο talent show «X-Factor», αλλά και γενικότερα.

Αλλωστε, ο Λούκας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά και λόγω της πολύχρονης σχέσης του με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη, με την οποία χώρισαν το 2017, ωστόσο παραμένουν καλοί φίλοι.

«Κάποιος να με σώσει»

«Εβγαινα στον δρόμο κι έτρεχα μέσα στον πανικό, έτσι ώστε αν κατέρρεα να βρεθεί ένας άνθρωπος να με δει και να με βοηθήσει. Μου έχει συμβεί να τρέχω στη Συγγρού γυμνός, φορώντας μόνο ένα μποξεράκι, επιζητώντας κάποιος να με βρει να με σώσει. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή. Ενιωθα ότι πέθαινα, ότι φεύγω, ότι τελειώνει η ζωή μου. Εχει τύχει να ξυπνήσω σε παγκάκι και δεν ήξερα τι είχα κάνει το προηγούμενο βράδυ και πώς είχα βρεθεί εκεί. Τι έκανα εκείνη τη στιγμή;» αποκάλυψε ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στο «Down Town» και συνέχισε: «Ολα ξεκίνησαν με τη νίκη μου στο “X-Factor”. Κάπου εκεί διχάστηκα, έχασα το κέντρο μου, στράφηκα εναντίον μου. Για τα επόμενα πέντε χρόνια νόμιζα ότι είχα τον έλεγχο και τελικά δεν τον είχα πουθενά. Εκείνη την περίοδο το αλκοόλ είχε γίνει καθημερινότητα και οι ποσότητες ήταν στην υπερβολή τους. Οταν ξεκινούσα να πίνω, δεν σταματούσα. Από τα 22 μου μέχρι τα 28 ήταν μία τρέλα. Το βίωσα ως μάχη με τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έπινα για να απολαύσω το ποτό. Με το που άρχιζα, έπινα σφηνάκια με υποβρύχια για να μεθύσω. Εχει τύχει να πιω και 60 σε ένα βράδυ. Σκοπός ήταν η μέθη. Επινα για να χαθώ, να φτιαχτώ. Είχα πόνο. Πολύ πόνο, που το ποτό τον κάλυπτε. Κάτι που δεν ίσχυε βέβαια». Η τύχη τελικά ήταν με το μέρος του. Το αγόρι με τα εκφραστικά γαλάζια μάτια μπορεί να έπιασε πάτο, αλλά αναδύθηκε δυνατό και καθαρό.

Πριν από το τελικό στάδιο

«Ημουν ένα βήμα πριν από το τελικό στάδιο του αλκοολισμού. Αν δεν το σταματούσα εκείνη τη χρονική στιγμή που το αποφάσισα, νομίζω ότι θα είχα καταστραφεί εντελώς. Ηταν ένα πρωινό. Είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα: “Τι κάνεις; Πώς έχεις καταντήσει έτσι, πού έχεις φτάσει;” Ηταν μια στιγμή που κατάλαβα ότι από δω και πέρα ακολουθούσε η άβυσσος. Και εκεί ζήτησα βοήθεια. Τώρα θέλω να με φροντίσω, να με αγαπήσω χωρίς να με κρίνω» εξομολογήθηκε ο Κύπριος καλλιτέχνης, ο οποίος απευθύνθηκε σε ψυχοθεραπευτή και πνευματικό γιατί δεν ήθελε να πεθάνει. Ηθελε να παλέψει και η νίκη είναι δική του.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ