ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «βασίλισσα των κλιματιστικών» παντρεύτηκε στο σαλόνι της έπαυλής της

0
2588

Η high society παρούσα στον γάμο Νάντιας Φειδάκη και Δημήτρη Τερζόπουλου

Ο γαμπρός είχε οργανώσει bachelor party στο L.A., ενώ η νύφη προτίμησε το St. Tropez
❱❱ Μετά το μυστήριο ακολούθησε καθιστό δείπνο στους κήπους της βίλας στη Βάρκιζα, που μεταμορφώθηκε με ειδικά στέγαστρα σε σκηνικό που θύμιζε Χόλιγουντ

Από τον
Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Ο ωραιότερος γάμος της χρονιάς τελέστηκε σε σκηνικό υπερπαραγωγή, με καλεσμένα τα πιο γνωστά ονόματα της αθηναϊκής high society, στην έπαυλη της οικογένειας Φειδάκη, στη Βάρκιζα.

Δύο πολύ νέα, όμορφα και ταιριαστά παιδιά, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τερζόπουλος και η Νάντια Φειδάκη, κόρη του Γιώργου και της Βάσως Φειδάκη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, χαρίζοντας στους εκατοντάδες φίλους τους ένα αξέχαστο βράδυ.

«Νύφη βρεγμένη, πάντα ευτυχισμένη» λέει η λαϊκή παροιμία, καθώς η ξαφνική καταιγίδα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, δεν πτόησε τους νεονύμφους και τις οικογένειές τους. Το ιερό μυστήριο δεν τελέστηκε, τελικά, στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της οικίας, αλλά στα σαλόνια της έπαυλης Φειδάκη, όπως συνέβαινε παλαιότερα με τους γάμους «γαλαζοαίματων». Εκεί ο κούκλος γαμπρός περίμενε τη «βασίλισσα των κλιματιστικών», που κατέβηκε την αρχοντική σκάλα του κεντρικού σαλονιού της έπαυλης συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιώργο και τον αδερφό της Θάνο.

Οι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι με την ομορφιά της νύφης, που πραγματικά έλαμπε με το haute couture νυφικό του διάσημου Λιβανέζου σχεδιαστή Rami Kadi και τα πολλών καρατίων κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια της – δώρο του συζύγου της. Μετά το μυστήριο, που τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ακολούθησε καθιστό δείπνο στους κήπους της βίλας, που είχαν μεταμορφωθεί με ειδικά στέγαστρα σε χολιγουντιανό σκηνικό, ανάλογο των γαμήλιων πάρτι στον Λίβανο. Δεκάδες ροτόντες και μακρόστενα τραπέζια στολισμένα με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, κεριά και ασημένια μαχαιροπίρουνα συμπλήρωναν το ονειρικό set του γαμήλιου art de la table.

Στη διάρκεια του δείπνου τραγούδησαν ξένοι τραγουδιστές, ενώ η βραδιά εξελίχθηκε σε χορευτικό πάρτι με τις μουσικές του dj Αντώνη Δημητριάδη και τη χρυσή νεολαία να κλέβει την παράσταση με την ομορφιά και το κέφι της. Μεταξύ των 500 καλεσμένων ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την κομψότατη σύζυγό του Τζένη, η Αφρούλα Λαναρά με τις κόρες της, ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή με την όμορφη κόρη τους Ντίμη, ο Ριάν και η Ράνα Ζέιν, ο Τούφι και η Χάλα Χούρι, ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης και η σύζυγός του Ηρώ Βαχάρη, και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Ντόρος με Φέσσα

Tα βλέμματα πάντως αρκετών ήταν στραμμένα και στον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος είχε αποχωρήσει κατά την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, για να μην είναι απών από το ευτυχές γεγονός της οικογένειας Φειδάκη! Μάλιστα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τον… εξαφανισμένο Φέσσα της ΔΕΘ είχε βγάλει ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε επειδή η ομιλία του κ. Τσίπρα άργησε να αρχίσει και ο ίδιος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Βέβαια, στην ανακοίνωση δεν γινόταν λόγος για… κουφέτα της high society!

Ο κεραυνοβόλος έρωτας λοιπόν της πρωτότοκης κόρης του Γιώργου και της Βάσως Φειδάκη, του επιχειρηματικού ζεύγους που από τα κλιματιστικά κατάφερε να εισχωρήσει και στα καράβια με τη ναυτιλιακή Globus Maritime Ltd., με τον αντιπρόεδρο της Pharma Center, εταιρίας προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς, απόφοιτο του Kingston University, είχε happy end, όπως ακριβώς στα παραμύθια. Για την ιστορία, ο γαμπρός είχε οργανώσει με τους κολλητούς φίλους του Γιώργο Γιγουρτάκη, Γιώργο Θεοδότου και τον κουμπάρο του Γιάννη Προκοπίου bachelor party στο L.A., ενώ η νύφη με τις φίλες της στο St. Tropez. Σε glam σκηνικό έγιναν και οι προετοιμασίες των νεονύμφων.

Στη σουίτα της στην έπαυλη Φειδάκη τη νύφη έντυσε ο ίδιος ο διάσημος designer Rami Kadi με το επιτελείο του και τη βοήθεια της εξίσου καλλονής αδερφής της Αγγελίνας Φειδάκη και της κουμπάρας της Σοφίας Σεμελίδου. Οσο για τον Δημήτρη Τερζόπουλο, με πολλές πλάκες, σαμπάνιες και χαρές τον έντυσαν οι δεκάδες κολλητοί φίλοι του.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ