Η «Νόνη το κανόνι» στο Δήμο Πειραιά -Τι θέση ανέλαβε

0
477

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ήρθε ως θέμα η αντικατάσταση του μέλους του ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Πειραιά, Ιωακείμ Παπάκη έπειτα από την παραίτηση που κατέθεσε για λόγους επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με την εισήγηση, τη θέση του Ιωακείμ Παπάκη, καταλαμβάνει η γνωστή παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο και πολιτευτής, Νόνη Δούνια.

«Είναι τιμή μας η κ. Δούνια να είναι στο ΔΣ του ΟΠΑΝ, είναι ενεργή, έρχεται στο κολυμβητήριο και μας βοηθάει ανιδιοτελώς σε ό,τι χρειαζόμαστε», είπε η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Να σημειωθεί, ότι η Νόνη Δούνια ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων στις εθνικές εκλογές του 2015 αλλά δεν εξελέγη, καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τους Κώστα Κατσαφάδο και Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Η ΝΔ, στις εκλογές αυτές, στην Α’ Πειραιά και Νήσων, έβγαλε 1 έδρα.

Πληροφορίες θέλουν τη Νόνη Δούνια να βάζει ξανά υποψηφιότητα.
Η ίδια, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει γιατί την λένε… «Νόνη το κανόνι» και είχε πει ότι θα δώσει στον εαυτό της μια δεύτερη ευκαιρία στις εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ