Κρήτη: Γάμος με… 14 κουμπάρους για δήμαρχο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

0
763

Η γαμήλια τελετή-υπερπαραγωγή πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων

Ανήμερα των Χριστουγέννων παντρεύτηκε ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη Καλιτσουνάκη.

Ο γάμος τους έγινε το απόγευμα στο Ηράκλειο, στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας, με 14 κουμπάρους, όλοι φίλοι του ζευγαριού.

Οι χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ανήμερα των Χριστουγέννων, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο σκηνικό, με κυρίαρχο τη λευκή “άχνη” της ομίχλης υπό συνεχές ψιλόβροχο, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κωμόπολη του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, την ώρα της άφιξης της νύφης την οποία ανέμενε, με μια μικρή…νευρικότητα (όπως συμβαίνει πάντα σε όλους τους αναμένοντες) ο γαμπρός Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης.

Στην τελετή του γάμου με 14 κουμπάρους, ανάμεσα τους και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γορτύνης & Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος μαζί με μεγάλο αριθμό ιερέων, ενώ πλήθος κόσμου, παρά το ιδιαίτερο της μέρας και τον “αντίξοο” καιρό, έδωσε το παρών. Από μας πολλές ευχές για “βίο ανθόσπαρτο” στο νεόνυμφο ζευγάρι!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.zarpanews.gr

Κουμπάροι ήταν:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι Δήμαρχοι Ηρακλείου, Μινώα Πεδιάδος, Χερσονήσου, Αρχανών – Αστερουσίων, και Βιάννου κ.κ. Βασίλης Λαμπρινός, Ζαχαρίας Καλογεράκης, Γιάννης Μαστοράκης, Μανώλης Κοκοσάλης και Παύλος Μπαριτάκης, και οι Γιώργος Μανουράς, Στέλιος Μπομποδάκης, Αντώνης Νικηφόρος, Θανάσης Περισυνάκης, Κώστας Σέγκος, Άννα Αγγελιδάκη, Μαρίνα Κατσουλάκη, Κάλι Κοκκινάκη, και Σοφία Μηλάκη.

πηγή: ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ