Ούρσουλα: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού είναι η… μελαχρινή έκδοσή της [εικόνες]

0
888

Η Ούρσουλα Νομικού, μητέρα της Δούκισσας, είχε, εχθές, γενέθλια και γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της.

Η Ούρσουλα Νομικού διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της καθώς η κόρη της, Δούκισσα, περιμένει το δεύτερο μωρό της. Εκτός του ότι ανυπομονεί για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, δεν χορταίνει να παίζει με τον μικρό Σάββα.
Η Δούκισσα και η Ούρσουλα Νομικού με μαύρο outfit με τον Νίκο Νομικό
Η Δούκισσα και η Ούρσουλα Νομικού με τον Νίκο Νομικό / Φωτογραφίες: NDPphoto

Η Ούρσουλα Νομικού, η οποία διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, γιόρτασε τα γενέθλιά της με εντυπωσιακή τούρτα γεμάτη λουλούδια, η οποία έγραφε: «Χρόνια Πολλά γιαγιάκα! Σε αγαπάμε!».

Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε σε InstaStory η Δούκισσα Νομικού, γράφοντας: «Η καλύτερη» και φυσικά αναφερόταν στη μητέρα της.

Η Δούκισσα Νομικού σε πολλές της συνεντεύξεις μιλά για τους αγαπημένους της γονείς, δηλώνοντας πως πριν από κάθε της βήμα, είτε αυτό είναι επαγγελματικό, είτε προσωπικό τους συμβουλεύεται. Η Ούρσουλα Νομικού βρίσκεται συνεχώς δίπλα της και την στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Η Ούρσουλα Νομικού, γεννήθηκε στη Γερμανία, και όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας, στα 18 της γνώρισε τον άνδρα της, τραγουδιστή, Νίκο Νομικό. Αφού παντρεύτηκαν έμειναν εδώ και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, κάνοντας δύο παιδιά, τη Δούκισσα και τον Νικήτα.

Πριν από δύο χρόνια συνόδευσαν την κόρη του νύφη στην εκκλησία για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Θεοδωρίδη, σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειάς του.

Η Δούκισσα και η Ούρσουλα Νομικού με τον Νίκο Νομικό, αγκαλιασμένοι

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/oyrsoyla-nomikoy-mama-doykissas-giortase-genethlia

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ