Χανιά: Ένας λαμπρός γάμος λυράρη ομογενή από την Αμερική, με καλλιτέχνες της κρητική μουσικής για κουμπάρους (φωτο)

0
877

Παρουσία πλήθος κόσμου αλλά και με πολλούς καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο χώρο της Λιμνούπολης  ο γάμος του Στράτου και της Αριάδνης από την Αμερική που ήρθαν στα Χανιά για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μαζί με φίλους και συγγενείς.

Ο Στράτοςς Στυλιανουδάκης κατάγεται από τις Βούβες αλλά έχει γεννηθεί στην Νέα Υόρκη, ενώ η νύφη Αριάδνη Μαλανδράκη, έχει καταγωγή  από το Γαβαλομούρι Πλατανιά.

Σήμερα και οι δυο ζουν και εργάζονται στην Νέα Υόρκη.

Η αγάπη του Στράτου για την κρητική παραδοσιακή μουσική είναι μεγάλη καθώς και ο ίδιος παίζει από πολύ μικρός λύρα.

Κουμπάροι στο γάμο ήταν ο μουσικός Γιώργος Παντερμάκης μαζί με τον αδελφό του Χάρη, αλλά και ο Αντώνης Μαρματάκης που είναι επίσης λαουτιέρης από την Αμερική.

Στο γλέντι έδωσαν το παρόν πολλοί κρητικοί καλλιτέχνες όπως ο Ζωιδάκης Νίκος, Τσουρτος Δημήτρης Διγενακης Ηλίας Παπαδάκης , Στέλιος Παπαϊωάννου Μίλτος, Κακουδάκης Κωστής, Πετσάκης Μιχάλης, Ρενιερης Μάρκος, Μανιουδάκης Νίκος, Καρκάνης Νικος, Ψαρουδάκης Γιώργος, Σεισάκης Γιάννης, Φραντζέσκακης Γιώργος, Βερερακης Δημήτρης, Νταγιαντας Γιωργος, Λευτέρης Στριλιγκάς, Σκαράκης Στρατής, Μαλαξιανάκης Μάνος, Μπακατσάκης Μιχάλης, Κορδατζάκης Κωστής, Τσουρδαλάκης Σήφης, Μπομπολάκης Μανώλης κα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ