Αποκλειστικό: Νότης Σφακιανάκης – Τόλης Βοσκόπουλος – Χρήστος Δάντης μαζί στο Fever !

5
3830

Ένα σχήμα που » κλείδωσε » πριν μερικές ώρες και σας το μεταφέρουμε μέσα απο το site μας. O Nότης Σφακιανάκης τα βρήκε σε όλα με το δίδυμο Τσακουμάκου – Παπαγεωργίου και θα ενώσει τις δυνάμεις με τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο και τον Χρήστο Δάντη που προέρχεται απο μια μεγάλη συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα μαθαίνω οτι ο ρόλος του Τόλη Βοσκόπουλου θα έχει ρόλο φιλικής συμμετοχής μόνο τις Παρασκευές για 25-30 λετπα στο πρόγραμμα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει γίνει πρόταση και στην Πέγκυ Ζήνα να είναι στο σχήμα και οι συζητήσεις έχουν γίνει σε προχωρημένο στάδιο χωρίς να έχει δώσει επίσημα απάντηση μέχρι στιγμής.

Θα σας ενημερώσουμε αν κελιδώσει και το όνομα της Πέγκυ σ αυτό το σχήμα που δείχνει πολύ ενδιαφέρον για το Fever.

Πηγή: newspistol.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγαίνει για λίγο στον αφρό γιατί πέθανε ο Παντελίδης... ΑΜΟΛΑ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ο ΝΟΤΗΣ για να κάνει ντόρο με τους άφωνους τώρα που ΞΟΦΛΗΣΑΝ!!!

    Άρχισαν τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ με τις αναδουλειές σε λίγο θα ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Πάντως από συνολάκια σκίζει, ράβετε στον ίδιο ράφτη με τον Γιώργο Μάγκα στο Ζαφείρι. Η μπογιά του πέρασε και ούτε νέα τραγούδια της προκοπής του δίνουν πια.

  2. Όσο ζούσε ο Παντελίδης ο Νότης μάζευε νερακίζια. ΑΜΟΛΑΓΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΕΣ μπας και κάνει ντόρο και έμπαινε στην ντουλάπα...

    Μπορεί στα εγκαίνια να πηγαίνουν ψώνια και οι ομοϊδεάτες του της ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ αλλά σύντομα το μαγαζί όπως και στις δύο προηγούμενες προσπάθειες του θα βάλει λουκέτο.

  3. Προβατάκια όταν ο Νότης άρχισε να τραγουδά ο Παντελίδης ήταν πιτσιρικάς. Και εννοείται πως όντως είναι ακόμα ο «Άρχοντας» της νύχτας…. Άντε γεια!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ