Η μοίρα χτύπησε σκληρά παίκτρια του «Voice»

0
232

Ο ανήλικος αδερφός της πρώην παίκτριας του «Voice» Χριστοδούλας Τσαγγαρά…

Δραματικές ώρες για πρώην παίκτρια του «Voice». Η Κύπρια Χριστοδούλα Τσαγγαρά, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του σόου ταλέντων του Σκάι, έχασε τον 16χρονο αδελφό της Νεόφυτο σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο ανήλικος σκοτώθηκε σε αγροτικό δρόμο της Αχέλειας στην Πάφο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε δέντρο.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Τροχαίας Ζήνων Ψαθίτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα αίτια του δυστυχήματος φαίνεται να ήταν η υπερβολική ταχύτητα και η απειρία του άτυχου 16χρονου. Η ανείπωτη τραγωδία βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο το νησί. Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τραγικό γεγονός, αφού βρισκόταν στην Αθήνα για προγραμματισμένα lives. Μετά το αρχικό σοκ επιβιβάστηκε στην πρώτη πτήση με προορισμό την Κύπρο, προκειμένου να στηρίξει τους γονείς και τα αδέλφια της.

Με σπουδές στην υποκριτική και μια υπέροχη φωνή, η παίκτρια δοκίμασε την τύχη της για δεύτερη συνεχή χρονιά στο «Voice» και κατάφερε με την ερμηνεία της να εντυπωσιάσει και τους τέσσερις κριτές, που έδωσαν… επική μάχη, προκειμένου να επιλέξει ομάδα. Κι ενώ αρχικά βρέθηκε στο team του Πάνου Μουζουράκη, στη συνέχεια την «έκλεψε» ο Σάκης Ρουβάς, που την οδήγησε μέχρι τον μεγάλο τελικό του σόου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ