ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σαν παλιό… θερινό σινεμά η γιορτή του 5ου Δημοτικού Κω | Με συγκίνηση και αναμνηστικά ο αποχαιρετισμός στα παιδιά της έκτης & τους εκπαιδευτικούς του σχολείου

0
4358
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή Γ. Κιάρης

Υπέροχες στιγμές χάρισε σε μικρούς και μεγάλους η αποψινή καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του 5ου Δημοτικού σχολείου Κω στο Παραδείσι, στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Η γιορτή των παιδιών είχε διττή θεματολογία, εξυμνώντας την τέχνη του ελληνικού πολιτισμού μέσα από τον ελληνικό χορό και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Επίσης, με βαθύτατη μελαγχολία, αλλά και υπέρμετρο θαυμασμό αποχαιρέτησαν τα  «εκτάκια»  σε μια τελευταία παράσταση που θύμιζε παλιό… θερινό σινεμά.

Ο Σύλλογος γονέων μάλιστα αποχαιρέτησε τα παιδιά της έκτης με ένα αναμνηστικό βιβλίο δώρο, επίσης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες στους στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου τους χάρισαν από ένα λουλούδι.

Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα-χαιρετισμό ο Διευθυντής του σχολείου Γιάννης Διακομανώλης, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Σάββα Γαμβρέλη. Ενώ στο κλείσιμο και τον αποχαιρετισμό των παιδιών της έκτης και των εκπαιδευτικών που φεύγουν ήταν η Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων, Κωνσταντίνα Τζάνου.

Επίσης, ο σύλλογος γονέων ευχαρίστησε θερμά την Δασκάλα χορού Κυδωνιά Τρακόσσα η οποία για άλλη μια χρονιά δίδαξε όλους τους χορούς στα παιδιά, αφιλοκερδώς.

Όπως είναι γνωστό η γιορτή την επόμενη χρονιά θα γίνει σε έναν ριζικά ανακαινισμένο χώρο μετά την έγκριση της μελέτη για τη δημιουργία νέου γηπέδου μπάσκετ αλλά και για μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων στον αύλειο χώρο, που αλλάζουν την εικόνα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ