Η Οκτωβριανή Επανάσταση απέδειξε πως ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος – Εκδήλωση ΚΚΕ Κω (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

29
1001

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕ ΚΚΕ ΚΩ ΓΙΑ 100ΧΡΟΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου,  άνοιξε με χαιρετσιμό της η Κική Μακρή.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε προβολή ντοκιμαντέρ και ακολούθησε ομιλία για τα 100 χρόνια Οκτωβριανής Επανάστασης από το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Παναγιώτη Μεντρέκα.

Στο χώρο της συγκέντρωσης υπήρχε έκθεση φωτογραφίας από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση καθώς επίσης και έκθεση βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής».

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία του Παναγιώτη Μεντρέκα:

«Κάθε φορά που εμείς οι κομμουνιστές αναδεικνύουμε τη βαθύτερη αιτία που γεννά την άγρια επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, των γυναικών, γενικότερα του λαού, που γεννά τις κρίσεις, τους πολέμους, τα κύματα της προσφυγιάς.

Κάθε φορά που λέμε ότι το καπιταλιστικό κέρδος έχει γίνει ένα μεγάλο εμπόδιο στην κοινωνική εξέλιξη.

Κάθε φορά που θέτουμε το ζήτημα ότι η εργατική τάξη δεν πρέπει να αποδεχτεί, ενώ ο πλούτος που παράγει με την εργασία της να είναι τεράστιος, αυτή να ζει διαρκώς χειρότερα.

Κάθε φορά που δείχνουμε τη διέξοδο ότι για να χρησιμοποιούνται τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας προς όφελος των εργαζομένων, για να εργάζονται όλοι σε καλύτερες συνθήκες με λιγότερο χρόνο και να απολαμβάνουν σύγχρονες δωρεάν υπηρεσίες Παιδείας, Πρόνοιας, Υγείας, Πολιτισμού κ.ά. Χρειάζεται σοσιαλισμός, τότε μεμιάς εξεγείρονται οι υποστηρικτές του καπιταλισμού.

«Αυτά που λέτε δεν γίνονται!», μας λένε και συνεχίζουν: «Όπου υπήρχε σοσιαλισμός απέτυχε», «ξεχάστε το, ο σοσιαλισμός πέθανε!»

Τέτοια λένε και συνεχίζουν να ρίχνουν τόνους λάσπης, αντικομμουνισμού και αντισοβιετισμού.

Το ερώτημα όμως είναι εφόσον ο σοσιαλισμός όπως λένε «πέθανε», τότε γιατί συνεχίζουν να ρίχνουν βόμβες με βρωμιές εναντίον του;

Δεν είναι τρελοί. Έχουν πολύ σοβαρούς λόγους.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση και η σοσιαλιστική οικοδόμηση απέδειξε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος.

Για αυτό επιχειρούν να σκοτώσουν κάθε αμφισβήτηση του καπιταλισμού. Επιδιώκουν να κρύψουν την αλήθεια. Να συσκοτίσουν το δρόμο που οδηγεί στο αύριο.

Καθώς συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από τη μεγάλη σοσιαλιστική επανάσταση στη Ρωσία που συγκλόνισε τον κόσμο, που έφερε για πρώτη φορά την εργατική τάξη στην εξουσία και ξεκίνησε αυτό το πρωτόγνωρο έργο της οικοδόμησης του σοσιαλισμού κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες και αντιπαλεύοντας επί δεκαετίες θεούς και δαίμονες, προφανώς οι υποστηρικτές του καπιταλισμού θα ξεσαλώσουν.

Για αυτό και εμείς έχουμε καθήκον να προβάλουμε τα συμπεράσματά μας, είναι και μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στην αντεπίθεση για να μάθουν αυτοί που έχουν ανάγκη την αλήθεια.

Στον αιώνα που πέρασε ο σοσιαλισμός με αφετηρία το 1917 και με κέντρο τη Σοβιετική Ένωση έκανε έφοδο στον ουρανό όπου για δεκαετίες πετούσε προς τα μπρος και προς τα πάνω, πάρα και ενάντια το λυσσασμένο και συνεχή πόλεμο που του είχαν εξαπολύσει. Παρά τις επεμβάσεις, την εσωτερική υπονόμευση, τα σαμποτάζ, παρά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το ναζισμό, που ήταν ένα ακόμα τέρας που γέννησε ο καπιταλισμός που τον έθρεψε και τον εξαπέλυσε με σκοπό να συντρίψει τη σοσιαλιστική Σοβιετική Ένωση, η καθυστερημένη Ρωσία, ως Σοβιετική Ένωση, μέσα σε λίγα χρόνια έφτασε και ξεπέρασε τις προηγμένες καπιταλιστικές χώρες σε μια σειρά τομείς.

Η ανάπτυξή της ήταν αλματώδης χωρίς να εκμεταλλεύεται άλλες χώρες και λαούς, όπως έκαναν για αιώνες αυτές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η αλματώδης ανάπτυξη έγινε όχι σε βάρος, άλλα ταυτόχρονα με την ανάπτυξη των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Ήταν τέτοιες οι κατακτήσεις του σοσιαλισμού που άσκησαν τεράστια πίεση και στις καπιταλιστικές χώρες οι οποίες αναγκάστηκαν να κάνουν παραχωρήσεις προς τους εργαζόμενους σε μια σειρά τομείς…

Όμως οι κατακτήσεις των εργαζομένων στο σοσιαλισμό δεν υπερείχαν μόνο κατά πολύ στους ποσοτικούς δείκτες από αυτές που είχαν οι εργαζόμενοι στις αναπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες, αλλά είχαν πολύ ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Εφόσον ήταν έτσι, τότε γιατί ηττήθηκε;

Η ανατροπή του σοσιαλισμού στην Ευρώπη στο τέλος του 20ού αιώνα δεν μαρτυρά την υπεροχή του καπιταλισμού, αλλά το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίοδο ο σοσιαλισμός βρέθηκε πιο αδύναμος από αυτόν.

Και αυτή η αδυναμία δεν έγινε ξαφνικά, αλλά προήρθε από μια σειρά λάθη που έγιναν στο “πιλοτήριο”. Λάθη που έγιναν στο όνομα της καλύτερης αντιμετώπισης των δυσκολιών, της αποφυγής του πολέμου από τον καπιταλισμό.

Αντί να στραφούν πιο αποφασιστικά στην εξάλειψη της ιδιοκτησίας και του κέρδους όπου αυτά ακόμα επιβίωναν, τα αποδέχτηκαν και επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν το κέρδος ως εργαλείο στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού, αυτός ήταν ο λεγόμενος σοσιαλισμός με αγορά.

Έτσι ο οπορτουνισμός που ξεκίνησε ως λάθος ή ως προσωρινή υποχώρηση, στην πορεία αναπτύχθηκε ως εκφυλισμός για να ωριμάσει, να διαβρώσει και στο τέλος να εκδηλωθεί ως ανοικτή αντεπαναστατική δύναμη».

Ναι: Έχουμε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να ξεκινήσει η σοσιαλιστική οικοδόμηση

«Το ΚΚΕ μελέτησε σε βάθος την πείρα της σοσιαλιστικής επανάστασης και οικοδόμησης για να βγάλει τα αναγκαία συμπεράσματα.

Τα διδάγματα που αντλήσαμε τα αξιοποιήσαμε στη διαμόρφωση της στρατηγικής μας, στην επεξεργασία της πρότασής μας για την εργατική εξουσία και αποτελούν πολύ ισχυρά όπλα στην ιδεολογική – πολιτική πάλη.

Από τη μελέτη αποδείχθηκε ότι το πισωγύρισμα που έκανε το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα στο θέμα της στρατηγικής, το οποίο εγκατάλειψε τη νικηφόρα στρατηγική που διαμόρφωσε ο Λένιν όταν στη Ρωσία στην εξουσία αναδείχθηκε η αστική τάξη (με την επανάσταση του Φλεβάρη) και υιοθέτησε τη στρατηγική που υπήρχε πριν το 1905, όταν υπήρχε ακόμα Τσάρος ως εκφραστής της φεουδαρχίας, όχι μόνο δεν ωφέλησε, αλλά το έβλαψε πολλαπλώς.

Με βάση αυτά τα συμπέρασμα και τη σύγχρονη πείρα που αποδεικνύουν ότι δεν γίνεται να υπάρξει κάτι ενδιάμεσο μεταξύ καπιταλισμού και σοσιαλισμού, το ΚΚΕ διαμόρφωσε τη στρατηγική του.

Διδαγμένοι από την πείρα της οικοδόμησης, στο πρόγραμμά μας για την εργατική εξουσία, καταλήξαμε ότι ο βασικός πυρήνας της θα είναι η συνέλευση στην επιχείρηση η οποία θα μπορεί να ελέγχει και να ανακαλεί, όποτε το κρίνει, τον εκλεγμένο της αντιπρόσωπο για το ανώτερο κρατικό όργανο. Για όσο διάστημα θα είναι εκλεγμένος δεν θα αποσπάται από την παραγωγή. Θα πηγαίνει στην εργασία του και στον ελεύθερο χρόνο θα ασκεί τα κρατικά καθήκοντα, δεν θα έχει κανένα προνόμιο από τους άλλους εργαζόμενους…

Στο ερώτημα αν μπορεί να ξεκινήσει η σοσιαλιστική οικοδόμηση σε μια χώρα και αν η σημερινή Ελλάδα έχει τις δυνατότητες.

Απαντάμε κατηγορηματικά: ΝΑΙ!

Ναι! Μπορεί να απογειωθεί η εγχώρια παραγωγή αν απαλλαγεί από τις αλυσίδες της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας.

Ναι! Μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού, με βάση τις παραγωγικές δυνατότητες που έχει η χώρα μας.

Και δεν θα είμαστε μόνοι μας.

ΝΑΙ!. Κανένας λαός, όταν παλεύει, δεν είναι μόνος του.

Αυτό που φαίνεται σήμερα ακίνητο, αύριο μπορεί να μεταβληθεί ριζικά, γιατί ο συσχετισμός μπορεί ν’ αλλάξει και θα αλλάξει ραγδαία αν εμείς οι κομμουνιστές ακούραστα και με πείσμα αξιοποιήσουμε την πείρα μας, γίνουμε πιο ικανοί στην ιδεολογική πολιτική αντιπαράθεση, αν δουλεύουμε και οργανώνουμε την πάλη με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη και στις λαϊκές δυνάμεις.

Αυτό είναι το δίδαγμα της μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917».

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ονειρεύονται άλλη μια επανάσταση σαν αυτήν που τα ξαδέρφια τους ΣφΥΡΙΖΑ με αριστερές κωλοτούμπες...

    Επιθυμούν την δικτατορία των προλετάριων, της πείνας και της εξάπλωσης του λαού και των χορτάτων κομισάριων του κόμματος… Όνειρα θερινής νυκτός για κομματικές μειοψηφίας και τεμπέληδες.

  2. αριστεροί σύντροφοι που θα σκίσουν τα μνημόνια, την τρόικα και θα διώξουν τις βάσεις του θανάτου...

    Ψοφάνε για εξουσία οι λιγούρηδες, θυμούνται την περίοδο Φλωράκη με κεφτέδες, τηγανόψωμα της Μαρίκας και τις αριστερές κωλοτούμπες του ΚΚΕ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη… Αυτοί δίδαξαν τις ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ στον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ, στους τεμπέληδες ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ στο Μαξίμου. Θέλουν και αυτοί εξουσία και ταξίδια στην Αμερική και τον λευκό οίκο του πλανητάρχη…

  3. κκε παντα προδοτες και υπηρετες των τραπεζιτων τοκογλυφων

    Ότι δεν κατόρθωσε να επιτύχει κατά το χρονικό διάστημα 1944-49 η μαρξιστική πανούκλα, το πετυχαίνει τώρα, προδίδοντας εκ νέου τον Λαό και την Πατρίδα. Το μόνο που άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα είναι ο προστάτης των κομμουνιστών. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης υποχρέωσε τα ορφανά του Μαρξ ν’ αναζητήσουν νέους χορηγούς κι εντολοδότες. Η μετάβαση από τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην παγκοσμιοποίηση έλαβε ταχύτατα χώρα, με την διεθνιστική αριστερά να γίνεται ο κατ’ εξοχήν εκφραστής των θέσεων της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

  4. Η ΕΛΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 4 ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΚΚ€,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ,ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΛΠ

  5. Ο πολιτικός χώρος της Αριστεράς συνδέεται με το εργατικό κίνημα που εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα στην Ευρώπη, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να εξαπλωθεί με φυσικό τρόπο και να βελτιώσει τη ζωή των φτωχών Ευρωπαίων, όπως ήταν ο αρχικός σκοπός του κινήματος, αλλά αιχμαλωτίστηκε από την πανίσχυρη οικονομικά οικογένεια Ρότσιλντ, η οποία μετέτρεψε την Αριστερά σε εργαλείο, που συνέβαλε στη δόμηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_51.html

  6. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ!!!

  7. ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΙΤΑΤΑ-ΚΡΑΥΓΕΣ.ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ?ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ Κ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ(ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ).

  8. ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Ο ΜΑΡΞ Κ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΟΥ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗΤΑΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ Κ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ.

  9. ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΕΝΙΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1917 ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Κ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΜΑΡΞ.Η ΔΕ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ (ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ Κ ΗΓΕΤΙΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ Κ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ(ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ).

  10. ΟΙ ΔΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ.ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΚΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Κ ΠΥΚΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.Ο ΔΕ ΤΡΟΤΣΚΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΣ Κ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΡΙΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

  11. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑΚΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Κ ΣΧΕΔΙΟ)ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Κ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΞΑΝΑΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΖΥΓΟ.

  12. ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΝΑΥΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ Κ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΗΛ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ.ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΥΜΑ ΒΙΑΙΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΞΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ-ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ.

  13. ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗΣ,Η ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ Κ ΕΝΔΟΞΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ-ΤΡΟΤΣΚΥ.ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Κ ΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.Ο ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΝΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΦΡΟΥΡΟΥΣ Κ ΤΑ ΞΕΝΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ,ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Κ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΚΕΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ,ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΣΤΩΝ,ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΩΝ,ΚΛΗΡΙΚΩΝ Η ΤΣΑΡΙΚΩΝ .

  14. ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ,ΣΟΣΙΑΛΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Κ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.

  15. ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-ΦΤΩΧΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.ΝΑ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.20 Κ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΒΛΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΓΑΡΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ 300 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ,ΔΗΛ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ.ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ Κ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ?

  16. ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ 1956 ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΔΤΑΣΗ(ΙΜΡΕ ΝΑΓΚΥ)ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Κ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ ΞΑΝΑΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1981 ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ ΤΟ 1968.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΠΩΛΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ(ΚΚ) ΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ)ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ

  17. Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ Κ Η ΥΠΟΨΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Κ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ(ΓΚΟΥΛΑΓΚ)Κ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΠΠ.ΕΓΙΝΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

  18. ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΟ,ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΟ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΔΕΜΕΝΗ ΦΙΜΩΜΕΝΗ Κ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΥΦΛΑ Κ ΥΠΑΚΟΥΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ,ΦΥΛΑΚΗ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.

  19. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Κ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΕΝΕΡΓΟΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΤΟΤΕ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΑΝ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ,ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ

  20. ΣΕ ΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ Κ ΜΕ ΦΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ(ΤΟ ΚΚΕ).Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΔΗΛ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΕ ΑΦΕΝΤΕΣ Κ ΔΟΥΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(ΚΟΜΜΑ-ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ) Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ(ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ)

  21. ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΚΡΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ .Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ Κ ΑΔΥΝΑΜΗ.ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ(ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ)

  22. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ.Ο ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΙΣΙΑ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Κ ΞΑΝΑΕΔΕΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ Κ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ Κ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

  23. ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΤΟΣ.ΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΑΠΕΚΔΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΕΑΝ Ο ΜΑΡΞ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Κ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΤΗ ΔΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Κ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ.

  24. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ Κ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ(Ο ΕΡΓΑΤΗΣ),ΠΩΣ Κ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ(ΤΟ ΚΟΜΜΑ)ΝΑ ΕΜΗΝΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΜΕ ΦΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΑ,ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Κ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.

  25. ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ(ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ)Κ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ(ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ).ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ.ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΘΙΚΗ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ Κ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  26. Μπράβο ρε Νέμεσις. Στη θεωρία όλα είναι καλά. Και ο χριστιανισμός καλός είναι και ο καπιταλισμός καλός είναι όπως και ο σοσιαλισμός ή όποιος άλλος «ισμός» ακόμα και ο «καλός» εθνικισμός. Στη πράξη είναι που τα χαλάμε.

  27. Καλα σε πιο κοσμο ζουνε?Που ακριβως κερδισε ο κουμμουνισμος και δεν το καταλαβαμε?Ξυπνατε επιτελους συντροφοι.Την αληθεια γιατι δεν την λετε?Η Οκτωβριανη επανασταση γιατι εγινε?Οταν εγινε δεν ηταν ο Τσαρος πια στην εξουσια….το ξεχασατε?Ο λαος ηταν δισαρεστημενος απο το καθεστος και Απλα δικτατορια επιβαλανε και το βαπτισανε επανασταση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ